Belangrijke overwinning om de eerste ronde van CFS Mar Dénia te voltooien

Januari 11 van 2021 - 10: 47

Eerste wedstrijd van het jaar en harde verplaatsing van CFS Mar Dénia naar Salou, niet alleen vanwege de weerswaarschuwingen en de huidige gezondheidssituatie, maar ook vanwege het belang van de punten.

De twee teams gingen naar de rechtbank en wisten wat er op het spel stond en de eerste kansen voor beide teams lieten niet lang op zich wachten. In minuut 2 was het Juanjo die, na het stelen van de bal op het middenveld, een snelle counter lanceerde en er 0-1 van maakte voor Mar Dénia, al duurde de vreugde niet lang want een minuut later, na een goede aanval, redde de lokale doelman de bal en hard slaan verrasten een geavanceerde Sergi, scoorde en kreeg de 1-1 voor het lokale team, Club Salou FS. En in de 4e minuut, na een schot van buitenaf, kon hij de bal niet stoppen en ging hij enkele centimeters over de lijn, waardoor het 2-1 op het scorebord stond.

Het aanvankelijke voordeel was binnen een minuut verloren en het was tijd om terug te komen. Het Dianense-team, hoewel met veel onnauwkeurigheden, creëerde kansen maar zonder geluk voor het doel en de minuten gingen voorbij zonder een duidelijke dominator en met veel onderbrekingen die geen van beide teams ten goede kwamen. De rust werd bereikt met de 2-1 als resultaat.

Het tweede deel was anders, Mar Dénia was overtuigd van zijn mogelijkheden en zette een verdere versnelling in zijn spel, wat beetje bij beetje zijn vruchten afwierp, en in de 24e minuut kreeg Curro, schietend op de rand van het gebied, de 2 -2 en in dezelfde minuut pakte Jaume na een hoekschop een bal binnen het strafschopgebied en scoorde 2-3.

Het moeilijkste was bereikt en hoewel Salou in de 25e minuut opnieuw gelijk maakte, kwam de stand op 3-3. De sensaties waren anders en Mar Dénia arriveerde met veel meer gevaar in het rivaliserende gebied en als gevolg hiervan was het in minuut 29 3-4, na een snelle tegenaanval met een laatste pass naar de verre paal waar Pablo en een lokale verdediger binnenkwamen , die niet kon voorkomen dat het doelpunt op het scorebord omhoog ging.

De kansen waren continu en stelden beide keepers keer op keer op de proef. Op minuut 35 stond het 3-5 na een goede tegenaanval die in eerste instantie gestopt werd door de lokale doelman zonder de bal te kunnen redden en Jaume zette zich met alles in om uiteindelijk te scoren. De lokale coach zette de keeper snel op de baan, maar met een goed geordende verdediging en met veel lef bereikte het team van Dianense het einde van de wedstrijd met de eindstand van 3-5.

Speciale vermelding voor nieuwkomer Jaume Todos Santos Sospedra, een speler die getekend heeft om het verlies van Alex Pla als gevolg van een blessure te vervangen, die zijn debuut maakte met twee doelpunten en geweldige sensaties als speler en teamgenoot.

Volgende week reist CFS Mar Dénia naar Santa Coloma de Gramanet om het op te nemen tegen Industrias García "B" in de eerste wedstrijd van de tweede ronde. De wedstrijd staat gepland voor zaterdag 16-01-2021 om 18,00:XNUMX uur in de Pabellón de la Colina de Badalona (Barcelona).