Overwinning voor CFS Mar Dénia in de regionale derby tegen Calpe Futsal (3-6)

18 maart 2019 - 09: 42

Mar Dénia CFS nam de overwinning in de lokale derby gespeeld op het Futsal Calpe, die hij versloeg 3 6 om, op de dag dat overeenkomt met de 19 op het gemeentehuis van Calpe shock gespeeld. Het was een bijeenkomst waar het team nodig om Dianense toe te voegen aan blijven vechten voor de titel en faalde niet.

Het begon goed, en in de minuut stond 2 voorop in de score dankzij het doelpunt van Juanjo, na een goed collectief spel dat de 0-1 was. Beetje bij beetje raakte het spel verstrikt en met voortdurende onderbrekingen en protesten, waardoor het tempo en de kwaliteit van het spel verloren gingen.

6 minuten in de lokale geëgaliseerd de wedstrijd met een doelpunt van Pablo Huertas 1-1 De doelpuntenmaker. Beide sets werden snel geladen storingen en het feest ging een toestand van voortdurende spanning. 15 minuut werd gestuurd in de thuisploeg Pablo Huertas na spugen op Paul Tarín en gezien worden door de assistent tafel, maar de hele Dianense heeft twee minuten van superioriteit niet te nemen.

in de arbitrage paar 18 minuten zei dat een nieuwe straf werd gestraft met het dubbele van de thuisploeg profiteerde door middel van Ivan Garcia aan de 2-1 op het scorebord te zetten. Een doel dat snel werd beantwoord door de Dianense stel een minuut later, eerst Pablo (2-2) en vervolgens Rober (2-3), gemerkt en getraceerd het spel, komen uit te rusten met de uitkomst van 2-3.

Het tweede deel was meer van hetzelfde en de Mar Dénia kwam uit het controleren van de bal en het genereren van goede kansen, terwijl de thuisploeg hun druklijn verlaagde en in hun veld wachtte om snel tegen te gaan. In de minuut scoorde 23 Rober de 2-4 en drie minuten later maakte Fran Vives de 2-5.

Het lokale team bracht de positie van hun keeper naar voren om 5 te spelen en de bal onder controle te krijgen. In de 32-minuut werd de lokale speler Israel Sánchez verbannen, na een duidelijke agressie op Edu die met gele kaarten werd bestraft en die veronderstelde de tweede. Maar noch bij deze gelegenheid profiteerde het Dianense-team van de superioriteit.

Ze bleven aanvallen lokale 5 en 37 minuut na een te stelen, was Blai die scoorde in het lege net 2-6. Bij gebrek aan een minuut lokale korten afstanden na het noteren van 3-6 Andreu het team dat het einde van het spel bereikt.

De CFS Mar Dénia zal nu genieten van 5 vrije dagen om te genieten van de fallas en zal volgende training terugkeren volgende week donderdag voor de volgende wedstrijd in het Stadspaviljoen van Dénia tegen Serelles Alcoi CFS, aanstaande zaterdag om 18 uur.