Overwinning van CFS Dianense Rte. Mena in zijn bezoek aan Canada (8-9)

16 december 2019 - 13: 56

El CFS Dianense Rte. Senior Mena won met 8-9 op bezoek bij Cañada. Het team van José Candel kwam enkele seconden na de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Granados.

Alles wees erop dat de Dianenses de wedstrijd zonder problemen zouden accepteren, maar de lokale bevolking bracht hen in de problemen en draaide zelfs de score om voor rust.

Na de hervatting kwamen de spelers van Blavets terug met doelpunten van Parra en de jeugdspeler Bili, maar het duurde niet lang voordat de lokale bevolking de wedstrijd weer in evenwicht bracht. Enkele goede minuten van de Dianenses lieten hen toe om 3-6 op het scorebord te bereiken, met opnieuw doelpunten van Alberto, Ochoa en Bili.

Ondanks deze inkomsten gaven de uit Cañada niet op en wisten de wedstrijd gelijk te trekken. Met het spel volledig open, maakten de Dianenses zich het eigen en bereikten nog eens drie doelpunten met goede collectieve acties. Pedro bij twee gelegenheden en Alberto leek de wedstrijd te bezegelen op 6-9.

In de slotminuut bereikten de Amsterdammers de zevende dubbele strafschop en de achtste na een eigen doelpunt van Pedro. Uiteindelijk werd de eindscore bereikt van 8 naar 9, waarmee het team uit de Marina Alta drie belangrijke punten om te blijven vechten om bovenaan in het midden van de tafel te komen.

Deze zaterdag verwelkomt CFS Dianense een van de beste teams in de categorie: Elche CF Sala. De wedstrijd wordt gespeeld om 16 uur in de Joan Fuster paviljoen.