Overwinning van CFS Dianense-Mena senior voor 6-2 tegen San Blas Sax B

November 13 van 2019 - 13: 48

El CFS Dianense Rte. Mena senior versloeg CFS San Blas Sax B afgelopen zaterdag voor 6-2, in een wedstrijd gespeeld in de Joan Fuster paviljoen.

De Dianenses begonnen met het aantonen van hun superioriteit en in slechts twee minuten hadden ze al tot vier duidelijke kansen gehad. Ondanks deze superioriteit kwamen de bezoekers een paar keer aan met gevaar voor het doel van Alvaro.

Na acht minuten spelen bereikte Borja het eerste doelpunt dat diende om de lokale bevolking gerust te stellen. Mengual en Candel bleven domineren en genoten van duidelijke gelegenheden, maar het waren de bezoekers die de equalizer materialiseerden.

Direct daarna bereikten de Dianenses twee doelen, het werk van Pedro en Borja, die het mandaat in het spel en op het scorebord terugbrachten. Vlak voor de pauze verminderden bezoekers afstanden en bereikten de evenaar van de crash met een score van 3 tot 2.

In de hervatting kwamen de lokale bevolking opnieuw met het idee om de bal te bezitten, maar zonder opties te geven aan hun rivaal. En zo was het, omdat het resultaat van het Dianense-domein de doelen waren van Borja, Pedro en Pablo Ferrando.

Bij gebrek aan vier minuten te gaan, werd de bezoekende coach uitgezet wegens protest en op het laatste moment werden Catena en een bezoekende speler uitgezet wegens een fout op Pedro. Aan het einde van de regulatietijd werd een 6 marker bereikt op 3, waarbij Dianenses drie belangrijke punten behaalde die hen weg van de lage posities van de classificatie brachten.