Blunt overwinning voor CFS Mar Dénia tegen Xaloc (12-3) om het jaar te beginnen

Januari 14 van 2019 - 12: 09

Ondanks de tijdsverandering, aangezien de wedstrijd om 16.00 uur moest worden gespeeld, reageerden de fans zoals altijd en werd er een goede inzending opgenomen om CFS Mar Dénia aan te moedigen bij zijn terugkeer in de competitie na de kerstvakantie.

Zich bewust van de moeilijkheid in alle wedstrijden, sprongen de spelers van Óscar García gefocust het veld op en 30 seconden later viel het eerste doelpunt dankzij medicatie van Toni Tent, die een rebound oppikte aan de rand van het gebied en met een sterk schot erin slaagde. 1-0 . Beetje bij beetje nam de lokale ploeg de bal in bezit, terwijl de bezoekende ploeg, gezien de jeugd van hun spelers, hun spel baseerde op sterke druk over het hele veld en snelle tegenaanvallen. In minuut 4 stond het 2-0 dankzij Blai Pascual, die na een zware blessure zijn eerste speelminuten van dit seizoen aan het genieten was. Het spel werd gecontroleerd en hoewel er kansen waren in beide goals, was het het team van Dianense dat het beste had. In de 10e minuut stond het 3-0, het werk van Juanjo en in de 16e minuut maakte Blai er weer 4-0 van waarmee hij de rust bereikte.

Zodra de tweede helft begon, maakte Nico er 5-0 van, maar bij de volgende actie, na een defensieve mislukking, dichtte de ploeg uit Alicante het gat en maakte er 5-1 van op het scorebord. Een doelpunt dat vleugels gaf aan het bezoekende team dat zijn beste minuten beleefde en werd beloond in minuut 25 waardoor het 5-2 werd, hoewel Fran Vives scoorde 6-2 in minuut 26 een minuut later dichtten ze het gat weer en maakten er 6-3 van .

De lokale coach, Óscar García, stopte de wedstrijd met een time-out om het team opnieuw samen te stellen en de dynamiek te stoppen die was binnengekomen, wat de Dianenses helemaal niet bevoordeelde, en vanaf dat moment controleerden ze opnieuw de wedstrijd. ontwerp speelt met meer controle. Op minuut 30 stond het 7-3, het werk van Álex Pla, die scoorde met een sterk schot van buiten en 4 minuten later herhaalde, waardoor het 8-3 werd.

De wedstrijd was gedoemd en hoewel er een dreiging was van de rivaliserende coach om een ​​keeper te zetten om te proberen de dynamiek te veranderen, gaf hij het al snel op en in de 36e minuut scoorde hij David Jaén bij 9-3, bij 37 maakte Toni Tent er 10-3 van, bij 38 Nico 11-3 en al op de hoorn scoorde Toni Tent de derde van zijn persoonlijke score, waardoor de eindstand op 12-3 bleef.

Met dit resultaat, en na het geschil van de rest van de dag, blijft CFS Mar Dénia de derde positie van de tafel bezetten, twee punten van Ye Faky en één van Irefrank Elche.

De volgende dag reist het Dianense-team naar de stad Ibi om het op te nemen tegen het lokale team.