Triumphs voor de regionale cadet-teams van Dénia Básquet

Februari 21 van 2019 - 00: 13

Het vrouwelijke team cadet del Dénia Basketball die in de zonale categorie speelt behaalde een dubbele overwinning. In de eerste game versloegen ze CB Oliva met 40-54, in een onregelmatige wedstrijd die ze eerder niet konden definiëren, waarbij ze in de eerste helft veel onder de planken faalden. In de tweede wisten de Dianenses aardig wat goede minuten te spelen die uiteindelijk beslissend waren voor de einduitslag. Triomf die dient om nog een week aan de top van het klassement te blijven.

Veel comfortabeler was het bezoek aan Onil waar de Dianenses het lokale team met 13 tegen 54 overweldigden. De clash werd duidelijk gedomineerd door de bezoekers, die definitief braken in de tweede van de acht periodes die de wedstrijd kende.

De Dianenses waren in staat om veel comfortabele minuten op het scorebord te spelen waarvan ze gebruik maakten om lang te spelen en aspecten te verbeteren die van pas zullen komen bij toekomstige verplichtingen.

Van zijn kant verloor het vrouwelijke cadettenteam van Preferente van de Heilig Hart Godella van 58 tot 30. Die van de Marina Alta Ze waren van het begin tot het einde losgekoppeld, ze vonden geen manier om zich te concentreren en het spel te bespreken met de Valencianen, die van deze omstandigheid profiteerden om afstand te nemen op het scorebord zonder de Dianenses opties te geven om wakker te worden en in het spel te komen .

De herenteams van de cadetten hadden het moeilijk toen de Preferente viel tegen CB Godella, 74 tegen 76. Weer een geweldige wedstrijd voor het Dianense-team ondanks de verliezen die eindigden met een oneerlijke en pijnlijke nederlaag, zowel vanwege de manier waarop het gebeurde als vanwege de enorme verspilling van energie die op de baan werd gezet zonder natuurlijk afbreuk te doen aan wat zijn rivaal deed.

Het zand kwam hand in hand met het 2e Zonale team dat CB Terralfás versloeg met 38-70 Goed spel voor de cadetten tegen een rivaal met zeer goede spelers die ze versloegen met snelheid als argument. De intense verdediging en goede collectieve concepten deden de rest, waardoor de lokale bevolking op geen enkele manier kon vechten voor de overwinning