Drie atleten van de Baleària Diàium Athletics Club kwalificeren zich voor het Spaanse kampioenschap onder de 16

22 juli 2021 - 10: 21

Dit weekend vond het Spaanse Kampioenschap Onder 16 plaats in Lleida Balearia Diànium 3 atleten gekwalificeerd, die de wedstrijd hebben bijgewoond onder begeleiding van hun coaches Aina Fornés, Michael kasteel en César Bas.

Damia Puigcerver Llorens en Pablo Negre Smedema namen deel aan de octatló, het gecombineerde evenement voor jongens onder de 16 jaar. Damià verbeterde zijn persoonlijk record en bleef een stap verwijderd van het podium; hij werd 4e met 4.495 punten. Pablo deed het ook erg goed en werd 10e met 4.129 punten.

Erika Miralles nam deel aan de 100 m. tanks eindigden 7e in hun halve finale, met een tijd van 17.08. Een resultaat dat veel verdienste heeft, aangezien het het eerste jaar van de categorie is.