CFS werkte Mar Dénia winnen tegen een taaie tegenstander als Serelles FS Alcoi (5-2) was

25 maart 2019 - 08: 10

De CFS Mar Dénia voegt eraan toe en vervolgt zijn triomftocht naar de titel van competitiekampioen van de XV-groep van de Derde Klasse van Futsal, na het winnen van de Serelles FS door 5 aan 2.

De dianenses keerden terug om een ​​groot spel te bieden aan een menigte die terugkeerde om de tribunes van het gemeentepaviljoen van Dénia te vullen met een overwinning die niet gemakkelijk was. De lokale bevolking vertrok een beetje gegrepen door de verantwoordelijkheid die ze nu hebben, omdat er geen ruimte was voor fouten. Hun kansen om voor de leiding te strijden liepen niet door in deze wedstrijd. De twijfels in de lokale game lieten toe dat de bezoekers in sommige gevallen kwamen met veel gevaar voor het doel verdedigd door een succesvolle César.

De zenuwen werden vrijgegeven in de lokale spelers in de 3-minuut, toen Juanjo een sterke trap sloeg van buiten het gebied dat het lokale doelpunt verraste.

De set Alcoyano wachtte in zijn veld om snel op te krabbelen. In beide doelen werden kansen gegenereerd, maar de lokale bevolking had de beste kansen. In de 9-minuut scoorde Alex Pla de 2-0 en in de 15 verlengde Blai het voordeel van Dianense om de 3-0 te krijgen waarmee hij de game tot rust had gebracht.

Het tweede deel was anders. De Serelles FS Alcoi verhoogde zijn lijn van druk en de intensiteit van zijn spelers op zoek naar de comeback. Prijs voor zijn moed won in de 21 minuut zijn eerste doelpunt, het werk van David García. Een doel dat is ontstaan ​​na een defensieve mislukking waarbij de 3-1 betrokken was.

De bezoekers speelden hun beste minuten en verdronken het vertrek van de wedstrijd naar de lokale bevolking, die geen manier vond om de bal een goede deal te geven en te veel fouten maakte. De blessure van een bezoekende speler betekende dat het spel lang gestopt was, en dat was heel goed voor de dianenses die het tempo braken dat opgelegd werd door bezoekers.

In de 26-minuut ontving Alex Pla een lange pass, scoorde de 4-1 na het opslaan van de uitgang van de keeper. De wedstrijd was erg fysiek en de draaiing van de tafels was continu. Bij afwezigheid van 8-minuten riskeerde de bezoekende coach de keeper op het veld te zetten en de 36-minuut te krijgen om de 4-2 te scoren, via David Ugeda. Het bezoekende team draaide het doel van Dianense op zoek naar de comeback, maar niet zonder risico, hoewel deze keer, na het stelen van de bal de lokale spelers, het doel niet had bereikt.

In de 38-minuut en de vrucht van het risico om met keeper te spelen, kreeg Alcoy-speler David García een dubbele gele gele kaart, de eerste om te voorkomen dat de serveerder serveerde en de tweede voor het na een steel nemen van Juanjo's shirt. Het Dianense-team maakte gebruik van de superioriteit en na een goede voorbereiding kreeg Fran Vives de 5-2 waarmee het einde van de wedstrijd was bereikt.

Met deze overwinning en na de resultaten van de dag blijft de CFS Mar Dénia de tweede plaats innemen in het klassement, twee punten achter de leider Irefrank Elche en vijf voor Ye Faky de Cocentaina.
De volgende dag reist het Dianense-team naar de stad Elche om zich te meten met de leider, in wat de wedstrijd van het seizoen zal worden, aangezien met zes wedstrijden te gaan een overwinning hen leiders zou opleveren, terwijl een nederlaag Ik zou vijf punten achter de leiding laten.