Tafels in de gemeenschapsderby

08 maart 2021 - 10: 55

Levendige wedstrijd op zaterdagochtend, tussen de twee Valenciaanse teams in groep 3 van de tweede divisie B, FS Segorbe en CFS Mar Dénia, met drie zeer waardevolle punten op het spel, aangezien ze op het punt staan ​​te eindigen. team worstelt om bij de top vier te komen en het Dianense-team om het maximale aantal punten te halen voor de volgende fase.

Vanaf het openingsfluitje kwamen beide teams erg verbonden uit de bus en het duurde niet lang voordat de eerste gelegenheden arriveerden. Jaén had een één-op-één wedstrijd tegen de doelman die nipt hoog ging, maar een minuut later, in minuut 6, lanceerde het lokale team een ​​snelle counter op de vleugel en scoorde, na naar de verdediger te hebben gedribbeld, de 1-0. met een sterk schot aan de rand van het gebied. Het scorebord ging open en beide teams bleven vechten om controle over de bal, het lokale team meer met spel op de spil en Mar Dénia met zijn karakteristieke spel van 4.

In de 11e minuut wees het scheidsrechterteam op een duidelijke fout aan de rand van het gebied op Omar, die Juanjo intelligent materialiseerde met een direct schot toen hij zag hoe de verdediging zich opende om de toegang van Curro en Ferrán te dekken, waardoor de 1- 1 op het scorebord. Drie minuten later nam Ferran een corner en opnieuw maakte Juanjo met een sterk buitenschot de 1-2. Hoewel de vreugde niet lang duurde, want in dezelfde minuut, na een aanval op de linkervleugel, kwam de 2-2 met een stevige stoot naar de rand van het gebied. Met het resultaat van twee gelijken werd de wedstrijd gestaakt.

De tweede helft kon niet slechter beginnen, aangezien een lange bal naar de pivot het in de eerste play oploste in een semi-mislukking, soepel vuren zonder dat Sergi het kon stoppen, waardoor de lokale bevolking opnieuw een voordeel kreeg met 3-2.

Het was tijd om weer op zoek te gaan naar de comeback. De gelegenheden bleven zich keer op keer herhalen in beide doelen. In de 30e minuut, na een goede pass op David García in het gebied, draaide hij zich tussen drie tegenstanders en scoorde 3-3.

Er waren nog 10 minuten over en alles was zoals het was in het begin. Zonder enige wapenstilstand zetten beide teams al hun wapens in op zoek naar de overwinning en het was het lokale team dat in de 36e minuut, na het onderscheppen van een slechte defensieve klaring, 4-3 wist te scoren.

El Mar Dénia, verzocht om een ​​time-out en zette de speler op het veld op zoek naar de gelijkmaker. Hij slaagde erin om het lokale team in zijn gebied op te sluiten, maar zonder geluk in het gezicht van doel. Totdat met nog drie seconden te gaan, Juanjo een bal in het midden van het gebied plaatste dat Edu Romany raakte en de finale met 4-4 scoorde waarmee het duel eindigde.

Een belangrijk punt dat een slechte negatieve streak doorbreekt, hoewel het Dianense-team niet blij maakt dat het ziet hoe het hen veel kost om doelpunten te scoren en dat hun rivalen bij kleine verdedigende fouten gemakkelijk kunnen scoren.

Aanstaande zaterdag zal CFS Mar Dénia Salou FS thuis ontvangen om 18:00 uur, in wat de laatste wedstrijd van de eerste fase zal zijn.