Silvia Bordes behaalde haar kwalificatie voor de 500 Open Masters Tennis-beloften

Augustus 08 van 2013 - 00: 00

De Dianense tennisspeler, Silvia Bordes, heeft zijn classificatie behaald voor de Master of the Open 500 Promises die van 19 tot 27 oktober zal worden gehouden in de Agora van de Stad van Kunsten en Wetenschappen in Valencia.

De vertegenwoordiger van Tennis Club Dénia Hij behaalde dit klassement door toegang te krijgen tot de finale van het Sporting Club de Valencia-toernooi. Het feit dat ze finaliste was, geeft haar de plaats om te zijn in de Master Open 500. Een finale waarin ze werd verslagen door Lucía Cortez.

De 6 beste spelers die hebben deelgenomen aan de drie kwalificatietoernooien in CT Castellón, CT Alacant en Sporting Club de Valencia hebben zich gekwalificeerd voor dit toernooi.

Alle ingeschrevenen bij de Master krijgen een spelersaccreditatie van de Valencia Open 500 met de voordelen die dit met zich meebrengt. Opgemerkt moet worden dat de Masters-wedstrijden op dezelfde tracks zullen worden gespeeld als de professionele wedstrijden van de Valencia Open 500 en dat de winnaars actief zullen deelnemen aan de professionele spelers in deze wedstrijd.

Dit betekent dat ze dezelfde services krijgen als de professionals in de ATP-loting, dat wil zeggen identieke rechtbanken, scheidsrechters, lijnrechters, accreditaties, eten en transport.

De finalisten in Valencia hadden de grote stimulans om de trofeeën in ontvangst te nemen van de Valenciaanse proftennisser Anabel Medina.