Winnaar Ripoll in Ràfol d'Almunia en López in Mutxamel

November 02 van 2019 - 09: 51

Momenteel moeten de triomfen van twee Dénia Corre-atleten worden herzien. Jordi Ripoll was de beste in de II Solidarity Course van Ràfol d'Almunia. Een test waarbij alle deelnemers samenwerken met de Carena Association, die psychologische ondersteuning biedt aan kankerpatiënten.

De race had een plot van 7.700-meters die Jordi Ripoll aflegde in een tijd van 27.17. Benadruk in deze zelfde test voor Miquel Piera, die derde absoluut was met een 28.42-merk. Carlos Sánchez, van Dénia Corre, eindigde als de eerste veteraan met een 28.57-record. Bij vrouwen, wijs naar de derde plaats in de hogere categorie van Belén Leal, die de race eindigde in een tijd van 38.11.

Anderzijds werd in de stad Mutxamel in Alicante de zevende ronde van het 5 K Costa Blanca Circuit gehouden. Een race van 5.000-meters op een vlakke en stedelijke lay-out, eindigend in het sportcentrum van Mutxamel. De winnaar was Fran López, uit CA Balearia Diànium dat vanaf deze maand alle lopers van deze club die deelnemen aan populaire races dit zullen doen onder de naam Dénia Corre.

Het record van Fran López was van 15.45, waaruit blijkt dat de start van dit seizoen nog steeds in een goede staat is.