Verdeling van punten in een briljante CFS Mar Dénia-wedstrijd

Januari 18 van 2021 - 10: 17

Tweede wedstrijd van het jaar en tweede opeenvolgende wedstrijd voor CFS Mar Dénia, die bij deze gelegenheid naar Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) reisde om het op te nemen tegen de dochteronderneming van Industrias Santa Coloma, een team van jonge spelers met groot talent, die bij sommige geval ze al debuteerden met het eerste team in de eerste divisie.

Vanaf het openingsfluitje legde het lokale team een ​​zeer hoog tempo op en de kansen waren direct. Mar Dénia behield een goede veldpositie en probeerde de bal onder controle te krijgen. In minuut 4 was het 1-0, na een goede aanval stopte Roque in eerste instantie maar de rebound viel op de benen van de lokale speler Novo, die markeerde en de score opende. Beide teams bleven trouw aan hun stijl en doelsituaties volgden elkaar op in beide doelpunten, hoewel het scorebord in de eerste helft niet meer zou bewegen.

Het tweede deel was meer van hetzelfde. Het lokale team behield, ondanks de grote fysieke slijtage van het eerste deel, een sterk ritme en dwong Mar Dénia tot een zware inspanning. Er werden goede kansen gegenereerd, maar het scorebord bleef onwrikbaar, mede dankzij de goede prestatie van beide doelmannen.

Met nog vier minuten te gaan, de Dianense-coach, Javi Arnau, riskeerde en zette de doelverdediger op het veld op zoek naar de gelijkmaker. Hij slaagde erin de dynamiek van het spel te veranderen en, hoewel hij niet scoorde in een zet van 5, deed hij dat in de afwezigheid van 2 minuten Curro na een snelle tegenaanval na een inworp, die de doelman wist te misleiden en hij roerde van de grond. In zijn poging de bal te stelen bracht hij hem in eigen doel door de 1-1 te scoren waarmee hij het einde van de wedstrijd bereikte.

Geweldige wedstrijd en eerlijke prijs voor een CFS Mar Dénia tegen een taaie rivaal die hen het beste van zichzelf en een sterke fysieke vraag liet geven.

Volgende week speelt CFS Mar al in Dénia, waar het op zaterdag 23/01/2021 om 18.00:XNUMX uur CN Sabadell, leider van de categorie, zal hosten.