Eerste nederlaag voor CFS Mar Dénia tijdens zijn bezoek aan Pilar de la Horadada (4-3)

27 december 2018 - 14: 49

Een intens spel waarbij de kansen voor het eerste doel niet lang duurden. In de 2-minuut was dat zo David Jaén die de Dianenses inhaalden na het afronden van een goed collectief spel. De kansen waren in beide doelpunten geslaagd en hoewel het de Dénia was die het duidelijkst was, kon ik niet scoren.

In de afwezigheid van een minuut voor de pauze kwam het doel van de lokale bevolking, na een schot van buiten dat op een verdediger graasde en Cesar verdreef die zag hoe de bal het doel binnendrong. Bij het volgende spel stopte de lokale doelman na een goede Dianense-aanval de bal en in zijn poging om snel te spelen kreeg hij last van Edu Romany die op het veld lag. Na dit laatste spel, verrassend, bestrafte het arbitragepaar de dianenses met een dubbele straf die Roque stopte, die Cesar verving voor de lancering,
tot rust komen met de 1-1-markering.

Het tweede deel was meer hetzelfde en in de 24-minuut arriveerde de 2-1 na een sterke externe opname. De kansen kwamen van beide kanten maar het Dianense-team was keer op keer met de plaatselijke doelman, een uitstekende speler van het spel.

minute 31 in, Juanjo in geslaagd om het spel te binden met een grote doel dat de 2-2 betekende en begon te gek minuut, omdat de minuut krijgen van lokale het 3-2 en op het volgende spel, Edu, maakte de 3-3. De zwaarden waren in stijl. Twee minuten later, het pand terug naar ahead score op het scorebord 4-3 en hoewel Dénia Mar besteld goede kansen, waaronder een dubbele sanctie die gooide Edu Romani, zou worden bereikt aan het einde van het spel met dat resultaat.

Kortom, zelfs spel waar dianenses verdiende meer geluk, maar na de resultaten van de dag zet de CFS Mar Dénia derde in het klassement om 2 punten Faky Ye, nieuwe leider en Irefrank 1 van Elche.

Het personeel van CFS Mar Dénia nu genieten van de kerstvakantie tot en met donderdag 03 / 01 / 2019 wanneer terugkeer naar training om de eerste vergadering van het jaar voor te bereiden vindt plaats op zaterdag 12 / 01 / 2019 om 16: 00 uur tegen Xaloc Alacant .