Podiums voor verschillende atleten van de CA Baleària Diànium op de Moraira Mile

Augustus 01 van 2019 - 12: 26

Een van de atletiekevenementen die tijdens de zomer worden gehouden en een grote traditie kent, is de Moraira Urban Mile. Dit jaar vierde het zijn XNUMXe editie in de feestelijke sfeer die alle deelnemers altijd uitstralen.

In deze editie moeten we de grote rol benadrukken die de atleten van de Atletiekclub spelen Balearia Diànium, die er een aantal op het podium wist te krijgen. In de categorie senioren werd het duel tussen Miquel Piera en Youssef Ahatach opnieuw uitgebracht. De winnaar in deze categorie was de atlete uit Orba, Piera, met een cijfer van 4.28. De tweede plaats ging naar Victor Botella, met een tijd van 4.34. De derde was Youssef Ahatach, van de Balearia, met een tijd van 4.35. Markeer ook de geweldige race van Dianense Fran López, die vierde werd met een cijfer van 4.40.

In de jeugdcategorie was Joan Puigcerver, uit CA, de beste Balearia Diànium, die een tijd neerzette van 4.53. Zijn broer Damià, bij de kinderen, voegde daar een tweede plaats aan toe met een tijd van 6-04. Tijdens het frituren werd Erika Miralles derde met een cijfer van 5.21.

In de categorie senioren dames was de winnaar Benita Breiter, een atlete die terugkeerde naar haar sterke punten en een meer dan verdiende overwinning behaalde. Haar eindtijd was 5.57, voor María Martínez del Yeclano, met een score van 6.20, en Marta Martínez, van dezelfde club uit Murcia, die 6.27 klokte. Markeer de vierde plaats van Clara Gutiérrez die een tijd van 6.30 behaalde.