Ondanks verliezen, stond de Mar Dénia tegenover de Hospitalet-leider (6-4)

Februari 17 van 2020 - 13: 15

De CFS Mar Dénia valt verslagen op het spoor van de Hospitalet-leider met 6 tegen 4. Bij deze gelegenheid, voor de inspanning maar vooral voor het spel, verdienden de dianenses meer geluk.

Het spel begon met een ritme van het eerste fluitsignaal en de eerste paar gelegenheden kwamen aan. Dingen werden erg ingewikkeld voor dianenses omdat ze in de vijfde minuut 2-0 verloren. Veel zenuwen en onnauwkeurigheden in het gele team die geen manier vonden om de beste wedstrijd van het pand te stoppen. Met het verstrijken van de minuten veranderden ze hun zenuwen voor rust en dat werd opgemerkt in de wedstrijd.

De jongens van Jorge Durán hadden toevallig de controle over het feest. Dit domein werd weerspiegeld bij gelegenheden die onbegrijpelijk niet in doelen konden worden gerealiseerd. Bovendien was er een willekeurige neiging die helemaal niet partieel was die de geesten van de spelers keer op keer irriteerde en een duidelijke sloop achterliet in het bezoekgebied voor de jeugd Jorge.

De Dénia Zee genoot van zijn beste minuten, waarin het erin slaagde het lokale team in zijn omgeving te omsluiten, maar zonder fruit. Maar opnieuw veroorzaakte een verlies van de bal een snelle aanval door de Catalanen die een eind maakte aan Ferrán's eigen doel. Met de 3-0 werd de rest bereikt.

Aan het begin van de tweede helft gingen de Dianenses-spelers verder op zoek naar de comeback en in de 23e minuut kwam het 3-1-werk van Miguel na een goed spel per band. Maar er was weinig vreugde in de bezoekende bank, want een minuut later scoorde Hospitalet 4-1.

In de 29e minuut was het Curro die, nadat hij verschillende spelers door het midden van het veld had getrokken, met 4-2 scoorde. Maar opnieuw werd een verdedigende fout het volgende spel in de 5-2.

De Dianense-set combineerde klauw en goed spel met onbegrijpelijk knippen voor deze categorie. Bij gebrek aan 5 minuten te gaan, zette de Dianense-coach, Durán, het veld van de doelman van de speler op en kreeg zijn vruchten sinds een minuut later, na een schot van buitenaf door Alex Pla die een tegenstander aanraakte, bereikte hij 5-3.

Trek tijd af en het besluipen van het rivaliserende doel was continu en meer toen in de 38e minuut een nieuwe aanval van Alex Pla vanaf de rand van het gebied diende om de 5-4 te maken. Maar alles viel uit elkaar toen bij het volgende spel een defensieve fout terugkeerde om de Dénia Sea te straffen, omdat de lokale bevolking de 6-4 maakte waarmee ze het einde van het spel bereikten.

Volgende week organiseert CFS Mar Dénia Industrias Santa Coloma B thuis, een filiaal team met jeugd en klasse in haar spelers. De wedstrijd wordt zaterdag om 18:XNUMX uur gespeeld in de Joan Fuster Pavilion.