Pedro Martínez was de winnaar van de 'Marató per Muntanya, III Cursa Els Tres Tossals'

November 28 van 2017 - 04: 00

De stad Gata de Gorgos organiseerde het geschil "XII Marathon voor Muntanya Marina Alta, III Cursus Els Tres Tossals". Een bergrace die werd gespeeld in drie modaliteiten, Marathon, Half Marathon en Senderista.

In de Marathon-test was de winnaar de Dianense, Pedro Martinez, Van Esports Colau Trail, met een tijd van 4: 28.20. De tweede plaats in de test was voor Roberto López, van het Trivici-team dat een 4-tijd gebruikte: 32.22. De derde plaats ging naar Ximo Pellicer, van Superatesport.com met een 4-merk: 34.55.

Bij vrouwen was de beste María Jiménez van Club Hockey Alcalá met een 6-record: 25.28, achter haar stond Mercedes Gatón met een tijd van 6: 49.42. De derde plaats ging naar Francesca Llobell, met een record van 7: 47.01.

Mitja Marató

In de halve marathon was het de beste man, Fran De la Cruz die een stempel drukte op 2: 01.49. De tweede plaats ging naar Vicente Llorca, met een record van 2: 03.41. De derde plaats bezette hem, Germán Darillo met een tijd van 2: 04.51.

Bij vrouwen was de winnaar Eva Marta Ortuño met een 2-record: 26.06, gevolgd door Antonia Valero die een tijd maakte van 2: 46.29. De derde plaats ging naar Natalia Gorchenkova met een 2-merk: 47.11.

De dianense Elisa García, van de Athletics Club Balearia Diànium pakte het podium en werd tweede in de categorie Veteranen. Hij heeft ook dianense, Rodri Camino hij werd tweede in de Veteranen categorie, elfde in het algemeen klassement.