Nieuwe nederlaag voor CFS Mar na een laatste 10 minuten hartaanval

Mei 17 van 2021 - 10: 16

Afgelopen zaterdag ontving CFS Mar Dénia Cerdanyola FC in het Gemeentelijk Sportcentrum, in de wedstrijd die overeenkomt met Groep III van de 2e Divisie B.

Zonder enige vorm van wapenstilstand en met sterke druk over het hele veld, zetten beide teams een zeer fysiek spel op, waarbij ze keer op keer met gevaar voor de vijand kwamen. De kansen volgden elkaar op in beide goals, maar wederom was het de rivaliserende ploeg die in de 8e minuut de score opende na een snelle tegenaanval die de stand op 0-1 bracht.

Het Dianense-team ging niet kapot en bleef met gevaar maar zonder geluk voor het doel komen, totdat in de 12e minuut, na een inworp, Toni Tent scoorde met een schot van buitenaf om de stand op 1-1 te brengen. Bij een gelijkspel bleef alles bij het oude en stelden beide teams de keepers keer op keer op de proef. Met nog twee minuten te gaan voor rust verraste de bezoekende coach door de keeper op het veld te zetten, en het had niet beter gekund want een minuut later maakten ze de 1-2 waarmee ze de rust bereikten.

De tweede helft begon op dezelfde manier, met beide teams in de aanval en na drie minuten was het Ferrán die een sterk schot vanaf de vleugel binnenhaalde en scoorde om de stand op 2-2 te brengen, waardoor de stand weer op het scorebord kwam.

De zwaarden waren nog steeds hoog en het tempo van het spel was hectisch. De Mar Dénia crashte twee ballen van de paal, maar het was opnieuw de Cerdanyola die in de 27e minuut de 2-3 scoorde na een rebound binnen het strafschopgebied.

De krachten begonnen hun tol te eisen na de grote fysieke slijtage die nodig was, maar in de 29e minuut, na een overtreding aan de rand van het strafschopgebied, wist Ferran er met een direct schot de 3-3 van te maken. Vreugde die niet lang duurde want een minuut later, na een snelle tegenaanval, stond het 3-4 en twee minuten later was het 3-5.

De lokale technicus, Javi Arnau, riep een time-out en zette de keeper op de baan om te proberen de dynamiek te veranderen, maar bij deze gelegenheid, met een sterke verdediging van het Catalaanse team, had hij geen beloning en in de laatste minuut van de wedstrijd, na een overval op het middenveld, de 3e kwam -6 definitief naar lege deur.

Zware nederlaag voor een CFS Mar Dénia waaraan de vele slachtoffers in dit ongelijksoortige seizoen zijn tol beginnen te eisen, en meer gezien het feit dat er nog vijf dagen over zijn.

De volgende dag reist het Dianense-team naar Ripollet (Barcelona), waar op zaterdag 22-05-2021 om 18 uur het lokale team wordt opgemeten.