Nieuwe nederlaag voor CFS Mar Dénia tijdens zijn bezoek aan Pallejá (Barcelona)

April 26 van 2021 - 10: 33

Levendige wedstrijd tussen twee teams die punten nodig hebben, zoals CFS Palejá en CFS Mar Dénia, die vanaf het eerste fluitsignaal overgingen op aanvallend spel.

De kansen lieten niet lang op zich wachten en in minuut 3, na twee schoten op de paal van de ploeg van Dianense, stond het 1-0 voor de lokale bevolking. Wederom was het tijd om tegen de marker te spelen. De spelers van Javi Arnau ze bleven goede kansen creëren, zij het zonder geluk voor het doel, totdat Toni Tent in de 13e minuut scoorde na een goede aanval op de vleugel, waardoor de stand 1-1 werd. Maar de vreugde was van korte duur, want een minuut later leidden twee ernstige mislukkingen van de verdediging tot het tweede en derde lokale doelpunt en bereikten de rust met de 3-1 als resultaat.

Het tweede deel was meer van hetzelfde en CFS Mar Dénia slaagde erin de bal onder controle te krijgen maar zonder succes voor het doel, terwijl hij zwaar werd gestraft voor zijn verdedigende fouten. In minuut 24 was het 4-1.

De wedstrijd werd erg moeilijk, maar het Dianense-team bleef op hun kansen vertrouwen, en nog meer toen Curro 31-4 scoorde met een schot van buitenaf en herhaalde bij het volgende spel, waardoor de score op 2-4 kwam.

Maar nogmaals, twee minuten later, na een baldiefstal op het middenveld, stond het 5-3 voor de lokale bevolking. Er waren nog iets meer dan zes minuten te gaan voor het einde van de wedstrijd en de coach Javi Arnau nam een ​​risico en zette de keeper op de baan en hoewel Juanjo 5-4 scoorde bij het eerste spel, werd Mar Dénia hard gestraft en two ball steals betekende de 6-4 en 7-4. De wedstrijd ging volledig kapot en hoewel Omar er in minuut 39 nog 7-5 van maakte, wisten de lokale bevolking op de claxon de finale 8-5 te scoren waarmee de wedstrijd eindigde.

Moeilijke situatie aan de tafel voor CFS Mar Dénia, die in de grillen van de kalender de volgende drie wedstrijden thuis zal spelen en CFS La Unión zal ontvangen aanstaande zaterdag 01/05/2021, op zaterdag 08/05/2021 spelen ze de uitgestelde wedstrijd tegen FS Ripollet en op zaterdag 15/05/2021 Cerdanyola FC.