Nieuwe nederlaag van CD Dénia tijdens zijn bezoek aan Alicante om de leider van de tafel te ontmoeten

Mei 18 van 2021 - 11: 39

De Dianenses stonden dit weekend tegenover CFI Alicante in een belangrijke en moeilijke wedstrijd, omdat hun rivalen, die thuis speelden, het klassement aanvoeren.

De druk van CFI Alicante was erg hoog vanaf de eerste minuten, waardoor de niet-aflatende verdediging van de CD Dénia dat was op het hoogtepunt van de bijeenkomst.

Echter, in het laatste stuk, minuut 78, slaagde Salah er uiteindelijk in om het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren, waardoor het 1-0 achterbleef op het scorebord waarmee het eindsignaal werd bereikt.

Een bitterzoete nederlaag omdat op het veld werd aangetoond dat ze tot meer in staat waren, hoewel ze het konden opnemen tegen een geweldig team als CFI Alicante. Nu kunnen ze nog steeds genieten van de opluchting van 7 punten van de afdaling, maar ze kunnen ook niet ontspannen.