Nieuwe nederlaag voor CFS Dianense afgelopen weekend

04 oktober 2021 - 10: 59

De CFS Dianense Rte. Senior Mena leed een verlies tegen CFS Horadada in de wedstrijd die afgelopen weekend werd gespeeld. De wedstrijd eindigde met een score van 2-6 punten in het voordeel van de rivalen.

Op de goede momenten lieten ze zien dat ze een vechtteam waren en dat ze het tegen bijna elke rivaal in de categorie konden opnemen. Maar op momenten van verwarring waren de Dianenses zwakker in de verdediging en hun rivalen maakten er misbruik van om de wedstrijden af ​​te sluiten.

De azulones maakten een goede eerste helft, maar in de tweede vielen ze uit elkaar en kregen meerdere goals tegen. Het moment dat het spel kon veranderen was toen de Dianenses met nog drie minuten te gaan en met de stand 2-5 een schot van tien meter misten.

Twee minuten later misten ze opnieuw een dubbele penalty. Als ze gelijk hadden gehad, hadden ze in de laatste minuut van de wedstrijd gestaan ​​met scoringsopties. Uiteindelijk scoorden de bezoekers het laatste doelpunt.

Het team stelt de slechte resultaten te wijten aan het gebrek aan voorseizoen en de grondige vernieuwing van de ploeg onlangs.