Nieuwe nederlaag van een verontrustende Dénia-zee

November 25 van 2020 - 10: 52

Het Dianense-team, zich bewust van het potentieel van de Manresa FS Club, zag de ontmoeting met optimisme en vertrouwen in hun mogelijkheden tegemoet, maar de realiteit was anders en vanaf het openingsfluitje zagen we een zeer geconcentreerde Manresa en een thuisteam verplaatst zonder spelpatroon.

In minuut 2 was het 0-1 en hoewel Omar in de volgende play 1-1 scoorde, was het een minuut later 1-2 en in minuut 5 was het 1-3.

De set Emilio Montfort Hij kon de druk van de bezoekende spelers, die beetje bij beetje de lokale bevolking opsloten in hun veld, niet redden. In minuut 9 stond het 1-4 en twee minuten later was het 1-5. Er waren nog 9 minuten te gaan tot de pauze en het gevoel van moedeloosheid van de ploeg toonde geen goed gevoel. In de 17e minuut was het 1-6, het vierde persoonlijke doelpunt van Abdelaziz Boukhress, waarmee de wedstrijd tot rust werd gebracht.

De tweede helft was anders, CFS Mar Dénia vergat het scorebord en bracht zijn spel trots in de praktijk. Manresa, trouw aan zijn spel, oefende hoge druk uit om de lokale bevolking met de bal onder controle te houden, maar met meer vertrouwen wist het Dianense-team de druk te redden en volgden de continue tegenaanvallen op het rivaliserende doel.

In de 28e minuut scoorde Nico 2-6. De dynamiek van het spel was totaal anders en hoewel er kansen waren voor beide teams waren het de Dianenses die de beste kansen genoten, hoewel wederom zonder geluk in het zicht van doel.

Bij gebrek aan 5 minuten te gaan zette de lokale coach de doelverdediger op het veld, maar ze slaagden er ook niet in om de score te verkleinen en de wedstrijd eindigde met het eindresultaat van 2-6.

Volgende week reist CFS Mar Dénia naar de stad Mataró (Barcelona), waar het zal worden gemeten op zaterdag 28-11-2020 om 16.00:XNUMX uur in de Futsal Alianza Mataró.