Slechte dag voor de damesteams van Dénia Basketball

Januari 29 van 2020 - 09: 24

De laatste dag gespeeld door de damesteams, senior en junior, van Dénia Basketball Club was niet goed, aangezien beide formaties verslagen werden.

Het senior team viel in de Joan Fuster paviljoen tegen CB Genovés 42 tot 57. Vanaf het begin van de clash werd vastgesteld dat de dianenses niet hun beste dag hadden. Bij de aanval gingen veel mandopties verloren. Te weinig aanvallen, gebrek aan geduld om de bal te bewegen, nauwelijks selectie van schoten en weinig scoringsucces.

Ter verdediging werd de intensiteit van andere vergaderingen niet gehandhaafd en daarom wisten de bezoekers hoe ze voordeel konden halen uit de controle over het spel.

De beschikbare sjabloon Juan Luis Pérez Voor deze wedstrijd was hij praktisch volledig van jonge leeftijd, dus het positieve was de ervaring die ze hadden opgedaan en vooral, aangezien er toekomstige spelers zijn die bereid zijn om in korte tijd de sprong naar dit team te maken.

In het laatste kwartaal probeerden de dianenses afstanden te verkorten, maar vermoeidheid, mislukkingen onder de hoepel en de grotere veteranen van Genoves verhinderden het. Dus de botsing eindigde met een negatieve score van 42 tot 57.

Nederlaag van het juniorenteam tegen CB Pego (49-54)

Terwijl het in de juniorcategorie niet veel beter was, werden de dianenses in het Joan Fuster-paviljoen verrast door een goede CB Pego die de overwinning behaalde met 49 tot 54.

De meisjes van Dénia Basketball speelden een slecht spel zonder continuïteit in de acties te krijgen of zich te verdedigen.

Vanaf het begin van het spel was het erg moeilijk voor hen om zich te concentreren en bijgevolg ontbrak hun aanvallen collectief werk, meer dan drievoudig misbruikend op een ongelukkige dag.

Het team werd echter wakker toen alles verloren leek met 31-46 voor de 6 minuten ontbrekende pegolinas. De lokale reactie op de wanhopige gaf hen een gunstige gedeeltelijke van 17-2.

De laatste minuten waren een gooi die CB Pego terecht nam. Een nederlaag die de Dianenses zou moeten dienen om te leren dat in deze tweede fase niemand iets weggeeft.