De tennissers van CT Dénia schitterden met hun eigen licht tijdens het Tecnifibre Gandía Tournament

Augustus 13 van 2019 - 10: 27

De tennissers van de Competition School Tennis Club Dénia Ze verblinden zich in de Gandía Tennis Club. Daar werd het Tecnifibre-toernooi gespeeld, waarin de Dianenses-spelers een grote rol speelden.

In de jeugdcategorie slaagde Máximo Luna erin de titel van kampioen te veroveren na het maken van een geweldige wedstrijd. In de finale versloeg hij een andere speler van de Dianense-school, Manu Sala, voor een strakke 6 / 4 en 7 / 5 marker.

Het was een zeer intens spel met goede schoten door beide spelers. De overwinning viel aan Luna's kant, net zoals hij aan Sala's kant had kunnen doen. De bijeenkomst werd besloten in sleutelballen die een maximale maan toevoegden die op een geweldig niveau speelde.

In de categorie Kinderen bereikte Ángela Contrí de finale nadat ze in haar vorige wedstrijden heel goed had gespeeld. In de finale kon hij niet met Inés García, ondanks de stimulans die Angela op elk punt gaf, sommige eigen fouten leidden haar tot een negatieve uitkomst voor haar. In de eerste manga worstelde hij om een ​​pauze te herstellen, maar hij kon het niet en de manga ging naar Garcia voor 6 / 4.

De dianense in de tweede ronde kwam uit met de overtuiging het spel te kunnen winnen en speelde zeer goede punten. Maar zijn rivaal bleef ook standvastig en slaagde erin om de vertegenwoordiger van de Dénia Tennis Club te breken na een tie-break door 7 / 6.

In de cadetcategorie werd Hugo Fuentes uitgeroepen tot kampioen na het winnen van Martin Ortiz, 6 / 4 1 / 6 10 / 7 en in absolute categorie Neus Ramos Ze was kampioen na het winnen van Ariadna Onzo 5 / 7 6 / 3 10 / 8.