De junioren van de Dénia Básquet verzekeren de titel van kampioen van hun groep in Preferential bij het winnen in Ondara (55-91)

April 01 van 2019 - 10: 25

Het junior mannelijke team van Dénia Basketball heeft de titel van groepskampioen veiliggesteld na zijn triomf op de baan van het gemeentelijk paviljoen van Ondara. De Dianenses versloegen het lokale team met 55 tegen 91. Maar de prijs is nog groter omdat ze ervoor zorgen dat ze de rechtbank in hun voordeel hebben in de kwartfinale die op 27 en 28 april wordt gespeeld.

In Ondara versterkten de Dianenses hun overwinning in een geweldige eerste helft (22-47), speelden met veel ritme, probeerden snelle baskets te scoren, maar wisten ook hoe ze moesten stoppen als ze geen duidelijke voordelen hadden. zeer goed uitgevoerde statische aanvallen.

In de tweede helft verlaagden ze de intensiteit en CB Ondara profiteerde ervan om zijn beste minuten van de wedstrijd te spelen. Met nog vijf minuten te gaan zette het Dianense-team nog een mars door en slaagde erin afstand te nemen op het scorebord totdat het eindresultaat werd bereikt dat de verschillen markeert tussen de eerste en de laatste geklasseerde in de competitie.