De doelpunten in belangrijke minuten zonken de jeugd Dianense in Valencia

15 september 2019 - 14: 23

De jeugdige Dénia van de Nationale Liga viel, jammerlijk, tijdens zijn bezoek aan de Ciudad Deportiva del Valencia, in Paterna, tegen Valencia 'B' van 6-0. Een resultaat te breed voor de jongens dat hij regisseert Guillermo Santosjuanes.

De sleutel tot deze overwinning was dat het tweede doelpunt net voor de pauze kwam en het derde in de eerste minuut van de tweede helft. Dit zonk de fragiele moraal van de dianenses.

Bij het begin van de crash vielen de jongens van het team van de Marina Alta ze waren goed geplant op het veld. Het initiatief in de wedstrijd werd genomen door het lokale team, dat de bal greep, maar zonder het door David verdedigde doel in gevaar te brengen.

Beetje bij beetje gingen de Valencianen dieper in op hun spel en in de minuut 30 arriveerde de 1 op 0 gematerialiseerd door Darío. Ondanks dat ze zoveel pasten, bleven de Dianenses met hun goede houding elke bal concurreren. De kruik koud water arriveerde op het laatste moment van de eerste helft, toen Esquerdo de 2 naar 0 markeerde. Een doelpunt dat het Dianense-team raakte.

In de kleedkamer probeerde de technicus, Guillermo Santosjuanes het moreel van zijn jongens in de tweede helft te verhogen. De realiteit was dat de 3 in de eerste minuut van het spel arriveerde op het werk van 0 Darío. Enigszins onverwacht waardoor het Dianense-team dood was.

Vanaf dat moment was er slechts één team op het veld. Valencia profiteerde van de stemming van zijn rivaal om meer doelpunten toe te voegen. Het vierde doelpunt was het werk van Pozo in de 77-minuut. In de 80-minuut maakte Ismael de 5 naar 0 en sloot het Lorenzo-account in de 82-minuut door de laatste 6 te markeren naar 0.

Een nederlaag die de Dianenses-kinderen zou moeten helpen om te leren van de gemaakte fouten en vooral om niet te stoppen met concurreren, ongeacht de score. Nu moeten we vergeten wat er in Valencia is gebeurd en ons richten op het werken aan de volgende verbintenis die thuis zal zijn bij Elche 'B'.