De ongedwongen fouten brachten de regionale senior van Dénia Basketball ertoe om te verslaan op Moixent (74-69)

Februari 05 van 2020 - 11: 27

De autonome seniorenjongens verloren op hun bezoek aan de Moixent-baan met 74-69, een nederlaag waarbij de sleutel lag in de meerdere ongedwongen fouten die het team van de Marina Alta. Zes omzetten die in de eerste vijf minuten van de wedstrijd in baskets eindigden, bezorgden de lokale bevolking in het eerste kwart een comfortabele voorsprong (32-18).

De dianenses verbeterden in alle aspecten die strijden als gelijk aan de derde in de competitie, die geleidelijk de verschillen verkleinde. De Dénia Basketball Hij kwam slechts vijf punten achter met nog twee minuten te gaan. Het gevoel op de Dianense bank was dat je de score kon omdraaien. Het succes van het externe schot van het lokale team zorgde er uiteindelijk voor dat dit doel niet werd bereikt, waardoor de overwinning in de Valenciaanse landen bleef.

Twee nederlagen voor het 1e Zone-team

Van hun kant stond het eerste Zonal herenteam voor heren het weekend te spelen met twee wedstrijden. In de gespeeld in de Joan Fuster paviljoen, de dianenses vielen voor de Moixent, leider van de groep, met 63 tot 70.

Het Marina Alta-team sprong op de baan met de slogan van het drukken van een hoog tempo waarin ze probeerden hun rivaal te verslijten, wat ze in de laatste minuten van het tweede kwartaal bereikten door een run van 16-2 te onderschrijven die de opening in het scorebord opende .

Maar Moixent keerde terug naar het veld met de geleerde les en wist hoe hij het spel de toon kon geven die hem interesseerde. Hij verhoogde zijn slagingspercentages om de gedeeltelijke eerste terug te keren en nam toen de leiding met korte voordelen dat de laatste etappe van de game al onoverkomelijk was.

In de wedstrijd waarin Dénia Basketball naar Enguera reisde, betekent dit dat hij 65 tot 50 verloor.
Nadat hij gedurende het eerste deel goed had gevoetbald op het door de game vereiste niveau, begon Carlos Vila enige zwakheid in de verdediging te vertonen die erin slaagde op te lossen.

In het laatste kwartaal slaagde Enguera erin afstand te openen op het scorebord, gebruik makend van het gebrek aan duidelijkheid in offensieve situaties van dianenses, terwijl het hun fysieke superioriteit binnen de zones oplegde. Het was een eerlijke nederlaag voor dianenses met 15 punten (65-50).