De atleten van Dénia Corre blijven het podium van de Volta a Peu a la Marina bezetten

April 20 van 2022 - 17: 03

Op zaterdag 9 april werd de Volta a Peu de Teulada verreden binnen het Circuit a Peu de la Marina Alta. De test van 10 kilometer op zeer oneffen terrein werd door bijna 1000 deelnemers afgelegd. In deze race won de Dénia Corre-atleet, Jordi Ripoll opnieuw. Maar er moet worden opgemerkt dat de lopers, Moha Rida Younes (Tweede Vetera A), Víctor Manuel Fernández (Tweede Vetera D) en Anna Berglind (Tweede Veteraan B) ook het podium bereikten.

Het Dénia Corre-team blijft de meest talrijke teamrace per race en blijft de teamleider met 6 voltooide races.

Aan de andere kant, op zondag 10 april, de stenen plukkers van Beniali voluit Vall de la Gallinera. De jonge loper Marcos Mut eindigde als derde overall in de 14 kilometer lange race.

In de 28 kilometer test Deelgenomen: Josep Mut (3:03:37), Miguel Donderis (3:24:58), Carla Carrió (4:09:16) en Jaume Doménech (4:30:06).

In de 14 kilometer test Ze liepen: Marcos Mut (1:13:46), Marisa Marco (2:02:39), Vicente López (2:06:05) en Inma Ballester (2:13:56).

Het hele weekend waren ze ook aanwezig bij races: Carlos Sánchez in de 18e editie van de Simat Trail van 2 kilometer met een tijd van 40:18:XNUMX; Aida Pérez die de Blanxart Trail-test in Olesa (Catalonië) won met een tijd van (2:26:45); Aitor Cabezas (0:35:36) en Marti Sifre (0:43:01) die de 10k van El Campello liepen. Aitor was de eerste in de Master C voor heren.