De atleten van de Baleària Diànium, regionale runners-up in de U14-teamcompetitie

Februari 16 van 2022 - 11: 32

De atletiekclub Balearia Dianium heeft geluk. De wedstrijden van afgelopen weekend hebben goede resultaten opgeleverd in alle kampioenschappen die tussen zaterdag en zondag werden gehouden. Onder hen valt het op het herenteam dat deelnam aan het Autonomous Championship for Indoor Track Sub14 teams, dat op de tweede plaats eindigde.

Dit alles, na zich te hebben gekwalificeerd voor de competitie waar alleen de 12 beste teams in de Gemeenschap een plaats hadden. Aan de andere kant, in dezelfde test, het damesteam stond eindelijk op de 10e plaats.

In de Autonoom kampioenschap Sub23 Indoor Court in Valencia uitgelicht de atleet Joan Pérez Pons, die de halve finale van de 60m horden won. Tijdens de finale zorgde een val op een van de hekken er echter voor dat hij de race niet succesvol kon beëindigen,

Vanaf de derde wedstrijd het U18 Autonomous Championship, Damià Puigcerver viel op, kampioen in de 200m test en runner-up in de 60m. De andere twee atleten die op het podium wisten te komen waren Pablo Negre Smedema en Sofia Martínez Bertomeu.

Tenslotte in het Provinciale School Cross Country Championship in Alcoi waren Evangelina Ippolitova en Joan Buigues Garcia kampioen in de U12-vrouwen en U14-mannenracesRespectievelijk.