Regen van doelpunten in de triomf van Mar Dénia over Pallejà FS (9-6)

Januari 13 van 2020 - 10: 34

De fans die naar de Joan Fuster paviljoen ze genoten van de overwinning van CFS Mar Dénia tegen Pallejà FS, met 9 tegen 6. De essentie van het doel was aanwezig in deze wedstrijd waarin de lokale bevolking met enige tussenpozen speelde, waardoor de Catalanen de handdoek niet in de ring konden gooien.

Aan het begin van de wedstrijd waren de Dianenses superieur aan hun rivaal en wisten dankzij doelpunten van Juanjo en David Jaén, respectievelijk op minuut 4 en 11. Daarna waren er een paar minuten lokale ontspanning waar de bezoekers van profiteerden om de wedstrijd in de 14e minuut gelijk te trekken.

Na het gelijkspel om twee uur kwam er een reactie van Dianense en in het laatste stuk van de eerste helft keerde hij terug om de wedstrijd in handen te nemen en te scoren. Juanjo in de 17e minuut, Curro in de 19e en David Jaén in de 20e minuut maakten het mogelijk om de rust te bereiken met een opmerkelijk voordeel voor het team van de Marina Alta (5-2).

In de tweede helft was het spelscript identiek, want de Dianenses scoorden in de eerste minuut hun zesde doelpunt, het werk van Curro. De vreugde duurde niet lang, want twee minuten later verkleinde Pallejà het gat. Ze kwamen in een partijdynamiek terecht waar klappen werden uitgewisseld.

In minuut 30 maakte de lokale Nico er 7 tegen 3. Het werd ingewikkeld voor Pallejà toen ze zichzelf plaatsten met hun vijfde fout, met een verlies van 4 doelpunten en er waren nog 10 minuten te gaan. Toch, en met het risico om met een speler-doelman te spelen, slaagde hij erin om twee doelpunten te maken waarmee ze opnieuw in het spel kwamen door op 7-5 te staan.

Met nog vier minuten te gaan viel de tweede dubbele strafschop in het voordeel van de Dianenses, de eerste werd tegengehouden door de bezoekende doelman. Bij deze gelegenheid schoot David laag en scoorde de 8 tegen 5. Een verdedigend geschenk van de lokale bevolking stelde het bezoekende team in staat om op het laatste moment hun zesde doelpunt te scoren. Op de laatste hoorn scoorde Migue de laatste 9 tegen 6 waarmee de clash eindigde.

Drie belangrijke punten voor de jongens onder leiding van Jordi Durán die zien hoe hun geblesseerde spelers beetje bij beetje blijven herstellen en nu wachten op de mogelijke inschakeling van Álex Pla, die het verlies van de geblesseerde Edu Romany zou dekken.