De veteranen van de Club Rem Marina de Dénia worden uitgeroepen tot winnaars van het regionale kampioenschap van Llaüt Mediterráneo

Mei 06 van 2021 - 09: 51

Het ervaren vrouwelijke team van de Dianense club won de VIII Regatta van Llaüt Mediterráneo die afgelopen zondag in Alicante werd gehouden, de 2. In deze regatta werden de regionale kampioenschappen betwist waarbij de veteranen de overhand hadden voor de andere 12 boten van hun categorie. Ze wonnen het kampioenschap met een tijd van 03: 12,24.

Aan de andere kant behaalde het ervaren herenteam de derde plaats in hun regatta. Dit keer legden ze de 700 meter en het overstag af in een tijd van 02: 55,28. Een welverdiend brons in het regionaal kampioenschap voor dit team.

Het volledig vrouwelijke team maakte dit seizoen zijn debuut in de competitie met een smetteloze regatta, waar ze hun mouw wonnen tijdens de regatta. Ze kregen een zevende plaats, wijzende manieren, met een tijd van 07: 42,50.

Het herenteam van dezelfde categorie snijdt afstanden met de andere teams met zeer krappe tijden tussen de boten. Ze legden uiteindelijk de 1400 meter en de drie kopspijkers af in een tijd van 06: 36,58 en eindigden op de achtste plaats.

De Rem Club Jachthaven van Dénia Hij gaat al het laatste deel van het seizoen in en bereidt zich dit seizoen met zeer hoge vooruitzichten voor op het Spaanse kampioenschap.