De beperkingen eisen hun tol van een Mar Dénia die gedwongen is vroeg op te staan ​​om te reizen

02 maart 2021 - 11: 08

Het leek voor de CFS Mar Dénia een zware reis naar het Penya Esplugues-veld, niet alleen vanwege het sportieve aspect van de eerste fase van de competitie, maar ook gezien de harde handicap van het Dianense-team met betrekking tot verplaatsingen en de afstand met de rest van sets.

De lokale club zette de wedstrijd zondag om 13.00 uur vast, wat Mar Dénia, gezien de huidige situatie op het gebied van accommodatie en mobiliteit, dwong vroeg te blijven om de wedstrijd te kunnen spelen.

Met de technicus Javi Arnau Op de tribune, als gevolg van de harde sanctie van drie wedstrijden voor een protest in de Manresa-wedstrijd, sprongen de spelers geconcentreerd het veld op en bij de eerste actie was het 1-0. De spelers van Dianenses maakten hun plaats niet af en in minuut 3 was het 2-0 en een minuut later 3-0.

Vier minuten waren verstreken en Mar Dénia had al een achterstand van drie doelpunten. Esteban Novoa stopte de ontmoeting met een time-out om de situatie te corrigeren en de spelers van Dianenses leken in het spel te komen, en zeker toen Omar in minuut 9 wist te scoren met 3-1. Maar het was niet de dag, en een minuut later maakte Juanjo de 4-1 eigen goal. In de 11e minuut kwam de 5-1 waarmee de rust werd bereikt.

Na het verlaten van de kleedkamers begon Mar Dénia de tweede helft met een andere lucht, maar het was een luchtspiegeling omdat in de 23e minuut de 6-1 en 7-1 arriveerden. Het lokale team had een andere mars en het Dianense-team kon hun spel niet vinden en beetje bij beetje verlieten ze het spel dat erg vast begon te lopen, met moeilijk te begrijpen arbitragebeslissingen.

In de 25e minuut kwam 8-1 en twee minuten later 9-1. El Mar Dénia zette de keeper op het goede spoor, meer om de dynamiek van het spel te veranderen dan na te denken over de comeback, maar er kwam niets uit. In minuut 32 maakte Toni Tent de stand van buitenaf op 9-2 en in minuut 38 scoorde de lokale bevolking de finale met 10-2.

Kortom, een slechte wedstrijd voor CFS Mar Dénia, die alleen maar hoeft na te denken over de twee die overblijven voor de voltooiing van de eerste fase en om de maximaal mogelijke punten voor de tweede fase te halen.

De volgende dag zal CFS Mar Dénia naar de stad Segorbe reizen, waar het de wedstrijd zal spelen die overeenkomt met de 17e dag, op zaterdag om 12.00 uur.