De meisjes van de CFS Dianense vallen uitgeschakeld voor de Santa Ana Park-CD (2-4)

Mei 07 van 2019 - 00: 26

CD Parque Santa Ana won de tweede etappe van de uitschakeling van de play-offs voor zaalvoetbal voor vrouwen CFS Dianense op deze manier ontwaakte de droom die de Dianenses hadden na het beëindigen van de heenwedstrijd, waar ze slechts 2 tegen 4 vielen.De Valencianen reisden naar Dénia met de bedoeling het voordeel te verdedigen van een doelpunt dat ze hadden uit de heenwedstrijd, die werd gespeeld in het Malvarrosa-paviljoen.

In de clash die in Dénia werd gespeeld, was de sfeer erg goed, met twee fans die de spelers de hele wedstrijd bleven aanmoedigen. Benadruk de geweldige sportiviteit die op en naast het speelveld was.

Bij de start van de wedstrijd hadden de zenuwen de spelers van beide formaties in hun greep. De Dianenses, met een dieper spel, kwamen keer op keer in botsing met de Valenciaanse doelman, Marta Verdú. Terwijl de Valencianen te veel respect begonnen te krijgen voor hun rivaal.

In minuut 4 viel in een fraaie counter het lokale doelpunt van Nerea Bañó. Na dit doelpunt, dat hoop op een gelijkspel deed rijzen, koos het Dianense-team ervoor om door te gaan met aanvallen. Twee minuten later, na een verdedigende fout, bracht Raquel Macian de stand gelijk op één.

Naarmate de minuten verstreken, werden de spelers losser, wat kansen op beide doelen opleverde. Het geweldige optreden van de keepers van beide formaties zorgde ervoor dat de score niet opschoot. De pauze werd bereikt met een gelijkspel op één en de zwaarden bovenaan.

Bij de herstart eiste het hoge tempo van het spel dat in de eerste helft werd opgelegd zijn tol van de lokale bevolking, die uiteindelijk uitgeput raakte. De schoolmeisjes profiteerden van de hoogste kwaliteit en fysiek overwicht en kwamen op voorsprong met een doelpunt van Carmen Olivares. Veel vreugde beleefden de Valencianen niet, want in dezelfde minuut maakte Miryam González na een sterk schot gelijk.

Met een gelijke stand op twee op het scorebord trokken de Valencianen de linies op en duwden ze de lokale verdediging terug. In de 30e minuut scoorde Carmen Olivares opnieuw en gaf dit doelpunt veel gemoedsrust bij de bezoekende ploeg.

De Dianense-coach, die zichzelf op het scorebord achterop zag staan, koos ervoor om het risico te nemen en doelman-speler neer te zetten, maar verstoorde het bezoekende doel nauwelijks. Het was Isabel Márquez die in de 33e minuut de eindstand op 2-4 zette.

Ondanks de uitschakeling moeten we deze groep meiden feliciteren die de hele competitie op een hoog niveau hebben gescoord.