De slachtoffers eisten hun tol op de CFS Mar Dénia die verloor in Sabadell (3-2)

November 11 van 2019 - 11: 24

De dianenses die met de zware ballast reisden die de slachtoffers van Juanjo, Ferrán en Edu Romany met zich meebrachten, konden zich niet naar de Sabadell-zwemclub buigen waar ze door 3 op 2 vielen.

De Dianense-set sprong zonder vonken op de baan en snel nam het lokale team de controle over. Het was een voortdurende intimidatie van het doel dat bij deze gelegenheid werd verdedigd door Sergi, niet in staat om zijn spelpatroon te vinden.

In de 9-minuut arriveerde de 1-0 in een extern schot dat Sergi er na het stoppen niet in slaagde de bal te nemen en het doel soepel binnen te gaan.

Vanaf dat moment gebeurden de gelegenheden in beide doelen, maar het was het lokale team dat met meer gevaar arriveerde. Met het resultaat van 1-0 werd de rest van de wedstrijd bereikt.

Zodra het tweede deel begon, scoorden de Catalanen opnieuw door de 2 naar 0 op het scorebord te plaatsen. Een ander schot buiten gleed tussen de benen van de keeper van Dianense zonder iets te kunnen doen om de bal te stoppen. Een tweede doelpunt dat de game erg ingewikkeld maakte, vooral na de 23-minuut David Jaén Ik zag de gele kaart voor het proberen de bal van een tegenstander af te halen, om snel uit te schakelen nadat de scheidsrechter uit de band was gewezen, waardoor de geblesseerde in plaats van de dader werd bestraft.

Het ergste kwam 30 seconden later toen een andere vergelijkbare situatie zich voordeed en de scheidsrechter vertelde een "Opnieuw", zijnde de denseense, ongeloofwaardig, uitgeworpen met een tweede gele kaart.

Het lokale team profiteerde van de superioriteit om hun voorsprong op het scorebord te vergroten. Met een 3 tegen 0 tegen, en met 15 minuten om te spelen, was de situatie erg ingewikkeld voor de jongens die Durán traint.

Ze kwamen echter terug in de wedstrijd met het doel dat Miguel een minuut later scoorde. Het was de 3 tot 1 die hoop gaf aan een team dat zich grote inspanningen getroost op het veld.

Vanaf dat moment kwamen de beste minuten van het Dianense-team, dat opgroeide in tijden van tegenspoed en de controle nam over de bal die de beste kansen genereerde. Het gebrek aan doel in de laatste veiling bij sommige gelegenheden en de goede prestaties van het lokale doel in andere, hebben heel La Marina enorm geschaad. Het was een verlangen om te markeren en geen macht die aanleiding gaf tot neerslag en angst in de veilingen.

In de minuut 36, na een fout op de rand van het gebied, werd de lokale speler Elias Lueces gestuurd met een gele double, en Mar Dénia profiteerde van de inferioriteit om de 3-2 te markeren. Er waren nog drie minuten en er werden goede kansen gecreëerd, maar het was niet de dag van de Dianense-set voor de deur en de wedstrijd eindigde met de laatste 3-2.