Moeizame overwinning van CFS Mar Dénia tegen La Vila FS (8-2)

11 maart 2019 - 09: 19

Het personeel van CFS Mar Dénia kreeg een moeizame en bewerkte overwinning tegen La Vila FS, waarmee 8 1 versloeg. Ondanks de brede score was het geen eenvoudige overwinning. In het eerste deel hadden de dianenses veel problemen om hun rivaal te besturen, die in zijn keeper, Ivan Valero, zijn beste man had. In het tweede deel, na het volwassen worden van de wedstrijd, was alles gemakkelijker voor de lokale bevolking.

Vanaf de opening fluitsignaal zag hij twee zeer gemotiveerde teams op zoek naar een overwinning en een sterke ritme en constante druk over het gehele veld, zodat ze al snel kwamen vroeg kansen. De kans is erin geslaagd om beide doelen en slechts geweldige prestaties van beide doelverdedigers voorkomen dat de opening van de markering tot het moment 14, na een snelle tegen was het team van Marina Baja, die opende de score en scoorde de 0-1 . Het lokale team, met 5 fouten, verlaagde hun druk, maar dit deed niets af aan het spel. 17 de minuut kwam de gelijkmaker na een lange pass van Toni Tent op de plaats waar de finish verraste en net binnen het doel voorbij. Met het resultaat van 1-1 kwamen we tot rust.

Het tweede deel was anders. Het Dianense-team verhoogde hun druklijn en de intensiteit van hetzelfde met meerdere rotaties van al hun personeel terwijl de CD La Vila de slijtage van het eerste deel begon op te merken. In de 26-minuut arriveerde de Blau 2-1 na het besturen van een lange bal op de rand van het gebied en scoorde na het draaien een sterke trap.

Met de fans die betrokken waren bij het team na de comeback, arriveerden de beste minuten voor het Dianense-team, waardoor de bezoekers in hun gebied werden afgesloten. Juanjo eerste minuut kon 30 in 3-1 en één minuut na Blai (-4 1). Vanaf daar braken Juanjo (5-1) en Edu (6-1) het spel. in de arbitrage paar 35 minuten gestraft een duidelijke penalty in de zestienmeter dat Alex Plà werd de 7-1. Snel bezoekende coach op de sporen gezet doelman speler, het krijgen van het materialiseren van de eerste aanval met 7-2, maar met een stevige verdediging Dénia Mar controleerde de rest van het spel en kon, bij het ontbreken van 2 seconden, een nieuw doel na een snelle inworp van Cesar die Luis en lege deur verzamelde behaalde de 8-2 waarmee hij het einde van het spel bereikte.

Na deze nieuwe dag blijft alles hetzelfde aan de bovenkant van de tafel, tweede geclassificeerd op twee punten van Irefrank de Elche. De volgende dag reist de CFS Mar Dénia naar de stad Calpe, een lokaal duel dat vrijdag om 20.30 uur wordt gespeeld om te genieten van fallas-feesten.