De UD Carcaixent overtrof duidelijk een Dénia die opnieuw een doelpunt miste (3-0)

14 oktober 2019 - 13: 50

De Carcaixent UD overtrof duidelijk een CD Dénia waarop hij terugkeerde Het ontbrekende doel en dat hij in zijn doelman, Maxi, de meest prominente speler had. De Valencianen blijven ongeslagen in hun leengoed van de Quatre Camins en bleken een team te zijn dat ernaar streeft om aan de top van de ranglijst te staan.

De clash begon met controle over het spel door de mannen onder leiding van José kasteel, die de bal met veel dynamiek bewoog tegen een tegenstander die op het middenveld probeerde het spel te stoppen.

Geleidelijk groeide het domein van de Carcaixent UD en de gaten in de Dianense-verdediging verschenen. De lokale bevolking arriveerde in golven over het Dianense-gebied en dat dwong de verdediging om zich te vermenigvuldigen om het doel te vermijden.

De kansen kwamen maar de Valenciaanse aanvallers kwamen een geïnspireerde Maxi tegen, die echte paradones maakte, die enige nervositeit veroorzaakte bij de plaatselijke aanvallers. Zijn schoten op het Dianense-frame vonden de doelprijs niet voor het goede werk van de bezoekende doelman.

In de aanval, een paar aankomst in het lokale gebied van een Denia die niet de bal had en toen hij stal was het ver van het doel verdedigd door Camilo. De klok ging vooruit en het beste voor dianenses was dat hun doel op nul werd gehouden. Met de eerste trekking trokken de spelers zich terug naar de kleedkamer.

De tweede helft begon als de eerste, met controle over het spel door de Carcaixent die steeds hoger werd. Dit dwong hem terug te gaan naar de Dianense-verdediging die hij verdedigde in zijn eigen gebied.

In de 55-minuut slaagde Izán erin de score in te luiden door een individueel spel te voltooien. Zoveel, zoals in eerdere vergaderingen is gebeurd, brak Dénia. Zelfs niet met de aanvallende veranderingen die werden geïntroduceerd door coach Manuel Esteban, verbeterde het team.

De lokale bevolking wist dat ze hun tegenstander tegen de touwen hadden en klommen hun tempo op, op zoek naar een tweede doelpunt om de botsing te veroordelen. Dit tweede doelpunt kwam tien minuten tot het einde, toen Jorge Seral een goede assist van Adolfo verzamelde om Maxi te verslaan, maar dit keer kon er niets worden gedaan om het doel te vermijden.

Hier eindigde de botsing omdat Dénia geen reactievermogen had, fysiek reageerde het team niet en het waren de Valencianen die al in tijd van verlenging een derde doelpunt scoorden, het werk van Jorge Seral.

Uiteindelijk, versla voor een Dénia die verplicht is om zowel het fysieke aspect als het spel te verbeteren. Degenen van Esteban weten dat je voor de Portuaries, de volgende tegenstander van de Dianenses, het niet kunt verliezen om geen degradatieplaatsen te betreden.