Het ontbreken van een succesvolle veilingmeester straft CFS Mar Dénia, die 2 punten laat ontsnappen tegen La Unión Sta. Coloma

Mei 03 van 2021 - 10: 31

Met twee teams die punten nodig hadden in het laatste deel van de competitie, CFS Mar Dénia en CFS La Unión St. Coloma, begon de wedstrijd na een minuut stilte te hebben gehouden ter nagedachtenis aan de Dianense-atleet Antonio Villanueva.

Vanaf het openingsfluitje legden beide teams een sterk ritme op, met een felle druk door het hele veld om controle over de bal te krijgen. De ploeg van Dianense, met zijn karakteristieke partij van vier, probeerde met de bal onder controle uit het doel te komen, terwijl de Catalaanse ploeg met een directer spel op zoek was naar lange passes. Het duurde niet lang voordat de eerste kansen kwamen, en in minuut 7 was het David Jaén die, na een goede collectieve zet, de score opende met 1-0.

De kansen kwamen in beide doelpunten voor, waardoor de doelmannen keer op keer op de proef werden gesteld en hoewel het CFS Mar Dénia was die meer kansen had, zou het scorebord in de eerste helft niet meer bewegen en de pauze bereiken met het resultaat van 1- 0.

De tweede helft begon hetzelfde en na vier minuten, na een bal doorgesneden door Jaime, passeerde hij naar Juanjo en scoorde hij 2-0. Doelpunt dat de aanwezige fans geruststelde die zagen hoe het rivaliserende doel keer op keer werd bereikt zonder iets te bereiken. Maar de vreugde duurde niet lang want twee minuten later, na een balverlies in het gebied, was het 2-1 en verscheen opnieuw nervositeit in de ploeg, en meer toen in de 28e minuut, na een sterk buitenschot, de 2-2.

Er waren nog 12 minuten over en we moesten opnieuw beginnen. Mar Dénia bleef aandringen en het Catalaanse team, deels als gevolg van zware fysieke slijtage, vertraagde hun verdediging op het middenveld. De gelegenheden volgden elkaar maar zonder geluk in het zicht van doel. Met nog vier minuten te gaan, de technicus Javi Arnau Hij nam risico's en zette de doelverdediger op het veld, maar hoewel hij erin slaagde het bezoekende team in zijn gebied op te sluiten, kwam het doel nog steeds niet en eindigde de wedstrijd met het resultaat 2-2.

De volgende dag zal CFS Mar Dénia CFS Ripollet op zijn baan hosten, een wedstrijd die overeenkomt met de tweede dag die destijds werd uitgesteld door een positieve rivaal. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 om 18 uur in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia.