De basketbalschool van Dénia bereikt de kerstvakantie in een duidelijk oplopende lijn

22 december 2020 - 16: 57

Tijdens deze kerstperiode maakt de sportieve activiteit een pauze in termen van wedstrijden. In het geval van Dénia Basketball Club, de teams van jouw school hebben veel potentieel getoond in dit eerste deel van de competitie.

Op de laatste dag is de mannelijke fingerling niveau 3 Hij speelde in Gandía en won de wedstrijd met 15-57. Het spel werd gespeeld op een kleine baan, wat betekende dat de Dianenses niet het snelle en vloeiende spel konden ontwikkelen dat ze zo graag in de praktijk brengen.

Het Dénia-team wist zich echter te organiseren in de positionele aanvallen en vond uiteindelijk een manier om te scoren, wetende hoe spaties en voordelen te genereren om punten te scoren.

De intense verdediging die ze in de praktijk brachten, was doorslaggevend om de lokale bevolking te verslaan, waardoor we in de tweede helft genoeg voordeel hadden om de overwinning te verzekeren.

El vrouwelijk kind niveau 3 Hij speelde de wedstrijd de laatste dag thuis en won met een score van 52-27 van EEM El Verger. De meisjes stonden tegenover de ongeslagen leider van de wedstrijd, voor wie ze zeer gemotiveerd en bereid waren om te strijden. Vanaf het begin zorgden de uitstekende één-op-één verdediging en de constante druk op de passerende rijstroken ervoor dat we het scorebord konden beheersen.

In de tweede helft dienden de druk op de tegenstander en de goede beslissingen tijdens de aanval om het spel te breken, waarbij het voordeel geleidelijk werd vergroot tot zelfs de basket gemiddelde vooral tijdens een buitengewone bijeenkomst van het hele team.

El mannelijk kind niveau 2 hij won ook in Gandia 70-67. De UPB Gandía en DBC herhaalden hetzelfde script uit de wedstrijd die ze in de eerste ronde in Dénia speelden.

De ontmoeting was altijd gelijk, met momenten waarop het leek alsof de Dianenses op het scorebord konden stijgen en dat ze verspilling hadden door specifieke fouten te maken die hen beletten het te bereiken.

De wedstrijd werd opgelost omdat het niet anders in een kop of munt kon zijn. De lokale bevolking ging door en dwong de bezoekers tot een laatste aanval, waarbij ze niet de driehonkslag scoorden die de verlenging zouden hebben afgedwongen.

Laatste wedstrijd van het jaar die deze groep in een geweldige stijgende en positieve lijn verlaat, ervaringen toevoegt en volwassen wordt in het spel.

El Mannelijk kind niveau 1 verloren bij Horta (46-65). Deze laatste wedstrijd van zowel het jaar als de eerste fase van dit regionale niveau 1, een competitie die voor de andere niveaus circuleert om de FEB-kalender te respecteren en te linken met de Spaanse Clubkampioenschappen die hopelijk dit jaar mogelijk zullen zijn.

Het team blijft de stijgende lijn van de afgelopen weken laten zien. De verbetering in verdediging, rebound en drukoutput geeft ons een consistentie waardoor we eruit zien als een heel ander team dan degene die aan de cursus begon.

Op deze manier was het mogelijk om van jou naar jou te concurreren. De 40 minuten van de ontmoeting tegen de leiders van de groep, een team dat de score bij rust in de heenwedstrijd afsloot. Bij gebrek aan 6 minuten om de wedstrijd af te maken, was de afstand slechts acht punten, de Valencianen moesten hun best doen om de wedstrijd te veroordelen door afstand te nemen tot het laatste fluitsignaal.

Een flinke dosis zelfvertrouwen voor de jongens om in de tweede helft van het seizoen verder te komen in het geprefereerde kampioenschap.

De DBC Level 3 Female Cadet. Dit team nam het op tegen CD Paidos zijnde de marker 31-42, reden waarom de dianenses verloren.

Het kostte ons, net als in de eerste ronde in Joan Fuster tegen diezelfde rivaal, om de wedstrijd in te gaan waarmee we afscheid namen van 2020. Een paar eerste kwartalen met weinig ritme en veel omzet werden op het scorebord weerspiegeld met een lage score van beide kanshebbers.

Beetje bij beetje verbeterden we onze prestaties en versloegen we de lokale bevolking, waardoor we met ons hart een verschil maakten dat ons een zeer belangrijke overwinning verzekerde om bovenaan het klassement te staan.

We zijn erin geslaagd om een ​​groot deel van het werk dat in dit eerste deel van het seizoen in de groep is opgenomen in de praktijk te brengen, en de waarheid is dat we als team een ​​kwaliteitssprong maken waardoor we met veel optimisme kunnen arriveren bij deze kerstvakantie.

Niveau 2 vrouwelijke cadet: DBC 66-46 Terralfas. De snelle overgangen tussen verdediging en aanval gaven de scorende solvabiliteit genoeg om afstand te nemen van de rivalen, ondanks het feit dat we nog steeds niet regelmatig waren in alle periodes zoals in vorige wedstrijden.

Het team werkt heel hard om het off-the-ball-spel en de bezetting van ruimtes in zijn positionele aanvallen te verbeteren en hoewel het steeds effectiever wordt, moet het fouten in zijn schoten bij de basket blijven minimaliseren. Dat en de toename van de defensieve intensiteit zou moeten leiden tot een verhoging van het niveau in het collectieve spel en ze kunnen met goed gevoel de tweede fase van het seizoen ingaan.

El niveau 2 vrouwelijke cadet: DBC 42-61 Cabo Mar. Het jaar 2020 wordt afgesloten met de eerste klassering van de groep, een team dat de minuten sloot in de wedstrijd gespeeld in Alicante in de eerste ronde.

Het was mogelijk om altijd in het spel te zijn, te allen tijde te concurreren, behalve de derde periode met vijf minuten die erg lang waren waarin een 0-18 partiële de verschillen markeerde tot het einde van de clash.

Ik stap vooruit ondanks alles voor het team dat tijdens deze bijeenkomst een waardevolle les heeft geleerd om tijdens de cursus te blijven groeien, me ervan bewust dat ze op het beste niveau in de competitie kunnen zijn als ze hun krachten bundelen en constanter worden dankzij het werk dat ze doen. doet in de trainingen van dag tot dag.