Jordi Seguí neemt deel aan het 2019 Spaanse veldritkampioenschap in de categorie Cadet

Januari 10 van 2019 - 11: 42

De Dianense rijder Jordi Segui, het team fietser Multiesport-UCMontgó, zal dit weekend het betwisten van de Championship Spanje ciclocros 2019 in de categorie cadet. Een nationale wedstrijd in het park van Isla de las Esculturas in Pontevedra, als een van de onderdelen van het Valenciaanse nationale team, in de categorie cadet.

De regionale coach Fran Pla, is overtuigd van de kwaliteit van de jonge Dianense fietser om te helpen de Valenciaanse gecombineerd om te bereiken verbeterde twee medailles won vorig jaar in de race gehouden in Legazpi en het naderen van negen behaalde twee jaar geleden, toen Het kampioenschap werd gehouden in onze gemeenschap.

Jordi Segui niet in concurrentie op zaterdag om 15 uur, zodat u een geschikte temperatuur zal hebben, zo voorspelt dat het gezicht dit weekend in Pontevedra is dat zeer koude temperaturen zal leven geven.

De Dianense-fietser heeft goede resultaten behaald in de uitdaging van de Valenciaanse Gemeenschap en heeft meer dan genoeg verdiensten gemaakt om deel te nemen aan deze afspraak met de beste fietsers in de specialiteit.