Onaangename overwinning van FB Dénia Femenino op Vila CF (1-7)

12 maart 2020 - 14: 24

De meiden van het FB Dénia-team maken een heel lief moment door, zoals blijkt uit hun laatste overwinning die ze thuis behaalden. De dianenses sloegen heel La Vila CF met 1 op 7 in de wedstrijd die werd gespeeld in de gemeente Marina Baixa.

Het groguet-team wilde geen verrassingen en kwam met grote intensiteit het veld op. Hij liet de lokale bevolking niet het initiatief nemen in het spel en al snel werden ze met een voorsprong op het scorebord geplaatst. In de 9e minuut kwam de 0-1 van Libby. Dit doelpunt werd beschuldigd door de lokale bevolking die zag hoe slechts vijf minuten later Henar de 0 op 2 zette en dezelfde spelers in de 0e minuut de 3 op 18. De rekening in de eerste helft werd door Libby gesloten met de 0 op 4 die arriveerde in de 31e minuut.

In de tweede helft was de beheersing van de bezoekers totaal en in de eerste minuten kwam het op 0 tot 5, met een nieuw doelpunt van de geïnspireerde Libby. In de 53e minuut wilde Henar niet minder zijn dan zijn partner en scoorde 0 tot 6. Henar sloot zelf het scorebord van de FB Dénia-meisjes die 0 tot 7 scoorden. Het enige lokale doelpunt kwam in de 69e minuut door Andrea.

De negatieve noot was de blessure van de Dianense Iara, die door de slechte conditie van het veld diep in de knie sneed. Al haar metgezellen wensen haar een spoedig herstel.