Belangrijke triomfen voor junioren en senioren van Dénia Básquet

01 december 2020 - 13: 29

Werkte triomf van de spelers van Juan Luis Pérez, Dénia Basketball Regionale vrouwelijke senior, in het Ondara-paviljoen tegen CB Ondara, een rivaal die haar op geen enkel moment een pauze gaf.

De lokale bevolking vormde voor het grootste deel van het spel een verdediging in de buurt, waaraan ze hun vermogen om voor elke bal te vechten toevoegden om de Dianenses te verrassen. In het eerste kwartaal ging de weddenschap goed voor hen toen ze hun termijn bereikten met een gelijkspel op veertien, waarvoor hun aanvankelijke dominantie van de aanvallende rebound hielp.

Vanaf dat moment reageerde Dénia Básquet het bereiken van de pauze met een voorsprong van achttien punten die de wedstrijd begon te beslissen (21-39).

Hoewel de eerste minuten van de hervatting weer voor de thuisploeg waren, bleven de bezoekers kalm en reageerden opnieuw door tot het einde van de wedstrijd een stijgende lijn te trekken met goed werk en collectieve inzet. De bijeenkomst werd afgesloten met een 41-66 gunstig voor Dénia Básquet.

Junior Vrouw: DBC 04. 115-22 CB Ondara

Eenvoudig spel voor de junioren van Dénia Básquet die hun rivalen op geen enkel moment op hun gemak lieten tijdens het duel door hen te domineren met hun verdedigende druk op alle tracks.

De categorie Junior Dames claimt al lang de creatie van een gemiddeld competitieniveau dat zulke grote verschillen in de eerste fase van de competitie vermijdt, en op deze manier zijn er geen wedstrijden zo ongelijk als deze die niemand ten goede komt.

Volgende week staat het team tegenover Ifach Calp, de ongeslagen leider van de groep, die ze zullen proberen te verslaan in een wedstrijd die alle mentale weerbaarheid en defensieve soliditeit vereist om hun grote scoringsvermogen te beperken.

Senior Man 1e Zone: DBC 69-65 NB Alcoi

Wederom was het de beurt van het team om een ​​nieuwe wedstrijd te beleven waarin ze hun verbetering in het beheer van de gelijkgemaakte slotmomenten konden laten zien, wat de duidelijke toename van het zelfvertrouwen aantoont die de weken hebben gegeven.

Bij deze gelegenheid was de start van de wedstrijd gunstig voor hen die wisten hoe ze konden profiteren van de snelle overgangen die hun verdediging gaf en zeer succesvol waren in de buitenschoten.

Maar de bezoekers, een heel taai en intens team in alle facetten van het spel, reageerden door in het tweede kwartaal een goede set goed te keuren dankzij de verhoging van hun verdedigingsniveau en zo de stand weer in evenwicht te brengen.

In de tweede helft kwamen als gevolg van de opgebouwde inspanning en de intensiteit en gelijkheid waarmee gespeeld werd de fouten van beide kanten, waardoor het spel op de kant viel waar het mogelijk was om meer rust te bewaren.

De goede verdedigende acties op beslissende momenten bepaalden uiteindelijk de wedstrijd aan de kant van Dianense, wat een belangrijke injectie van vertrouwen gaf om verder te gaan in deze gelijkmatige competitie.

Junior Man Autonoom: Lucentum 77-35 DBC 03

Het resultaat weerspiegelt op geen enkele manier het goede werk van Dénia Básquet in veel fasen van de bijeenkomst. Gezien de lokale fysieke superioriteit wisten ze heel goed te lezen waar de voordelen zaten, maar het lage percentage successen van de dianenses leverde het team niet de uiteindelijke prijs van de basket op en dus kon niet worden voorkomen dat de score steeds ongunstiger werd.

Lucentum wist hoe hij fouten moest bestraffen en in de tweede helft, met de beperktere Dianenses-troepen, brak hij uiteindelijk het spel, waardoor de bezoekersscore in zeer lage aantallen achterbleef, waardoor ze zouden moeten verbeteren wanneer ze tegenover teams van hogere rang staan ​​dan die van hen.