Belangrijke markeert die behaald door de atleten van de CA Baleària Diànium in Castellón

Augustus 05 van 2020 - 14: 22

De atletiekbaan van Castellón was het toneel van de eerste nationale bijeenkomst van de sportgemeenschap. Een afspraak die werd bijgewoond door 3 atleten uit de CA Balearia Diànium, die de kans kreeg om te concurreren met enkele van de beste Spaanse atleten van het moment.

Leire Bisquert Molines nam deel aan de 300 meter hordentest, waar ze tweede werd met een score van 49.03, alleen overtroffen door de grote atleet, evenals voetballer Salma Paralluelo, die in dezelfde race het absolute Spaanse record behaalde waarin de dianense atleet rende.

De Dianense-sprinter Joan Pérez Pons reed het 100-meter-streepje met een wind in het voordeel van 2.0 en eindigde op de achtste plaats in de finale A. In zijn reeks nam hij het op tegen de huidige absolute 60-meter kampioen van Spanje, Sergio López, en anderen sprinters van hoog niveau.

Anna Muñoz Bertomeu deed mee aan de 100 meter sprint waar ze een zeer goede score behaalde door op 13.04 te finishen, met een winddown 2.0. Hij bezette de derde plaats in finale B van het kampioenschap.