Belangrijke overwinning voor CFS Mar Dénia tegen FS Ripollet

Mei 10 van 2021 - 11: 12

Op zaterdag vond de ontmoeting tussen CFS Mar Dénia en FS Ripollet plaats in het gemeentelijk sportcentrum van Dénia, wat overeenkomt met de tweede dag van groep III van de 2e divisie B, op zijn dag uitgesteld door een positief in het bezoekende team.

Vanaf het begin, en gezien het moment waarop de competitie zich afspeelt, gingen beide teams ten val op zoek naar het rivaliserende doel. De kansen waren direct en met een sterk wedstrijdritme stelden ze de doelmannen keer op keer op de proef. Mar Dénia, trouw aan zijn spel, probeerde weg te komen met de bal gecontroleerd vanuit zijn gebied, terwijl het bezoekende team, met een directer spel, sterke druk uitoefende over het hele veld en snelle counters gooide.

In de 6e minuut, na een hoekschop, was het 0-1. Wederom was het tijd om terug te komen, maar dit keer, met beide teams gericht op de aanval, wachtte de gelijkmaker niet en twee minuten later kreeg Jaume met een sterk buitenschot de 1-1.

De aanvallen waren continu en de sterke druk over het hele veld zorgde voor beide teams met fouten. In de 15e minuut diende een goede triangulatie tussen Toni, Jaume en Omar voor de laatste om te scoren en de 2-1 op het scorebord te zetten, een resultaat dat de wedstrijd tot stilstand bracht.

Het tweede deel was meer van hetzelfde en ondanks de grote fysieke slijtage vertraagde het tempo op geen enkel moment. De gelegenheden gebeurden in beide doelen. In de 29e minuut, na een overtreding op de rand van het gebied, wist Ripollet met een sterk laag schot gelijk te maken, waardoor het 2-2 op het scorebord kwam te staan. Er waren nog 10 minuten en alles hing in de lucht. Beide ploegen kregen goede kansen maar konden niet scoren.

Met nog 2 minuten te gaan, vuurde Ferran een sterk buitenschot af dat de bezoekende doelman wist af te weren en crashte tegen de lat, maar de rebound viel op de benen van Curro, die met kalmte en klasse de 3-2 scoorde. De bezoekende ploeg zette meteen de doelverdediger op het veld, maar de Dianenses wisten met een goed geordende verdediging de laatste twee minuten te doorstaan ​​en behaalden de overwinning met het eindresultaat van 3-2.

Zeer belangrijke punten die de dynamiek doorbreken na de twee remise thuis behaald na winst en die drie noodzakelijke punten opleveren in de huidige fase van de competitie.

De volgende dag speelt CFS Mar Dénia weer thuis op zaterdag 15/05/2021 om 18 uur tegen Cerdanyola.