Grote overwinning voor Mar Dénia na een ongelooflijke laatste comeback tegen de leider

Januari 25 van 2021 - 10: 23

Een mooie show beleefde het weekend in het Gemeentelijk Sportcentrum in de wedstrijd tegen CFS Mar Dénia en CN Sabadell, een team dat in Dénia aankwam als leider van de categorie en met de herinnering aan de zware nederlaag geleden in de wedstrijd van de eerste ronde.

De wedstrijd begon met grote intensiteit en beide ploegen hadden al snel hun eerste scoringskansen. De twee teams oefenden sterke druk uit op het hele veld om te proberen de bal niet onder controle te krijgen van de rivaal.

In minuut 4 was het 0-1 na een stal van de bal, het Catalaanse team lanceerde een snelle tegenaanval en scoorde na het redden van Roque's exit van bovenaf. Maar het antwoord liet niet lang op zich wachten, aangezien Mar Dénia een minuut later na een overtreding aan de rand van het gebied aan strategie trok en Juanjo de 1-1 wist te scoren.

Zonder tijd om te ademen volgden de kansen elkaar op en in de 7e minuut betekende een nieuwe tegen bezoeker de 1-2. Geen van beide teams slaagde erin balbezit te krijgen, waardoor ze zich fysiek moesten inspannen. In de 14e minuut na een inworp kwam 1-3, met een snelle triangulatie die de bezoekende speler die alleen scoorde op de verre paal.

Er waren nog 6 minuten tot de rust en de meest spannende momenten werden beleefd, met meerdere spelonderbrekingen en ontelbare protesten tegen het scheidsrechterteam. De pauze werd bereikt met het resultaat van 1-3.

Bij de hervatting meer van hetzelfde, hoewel de Mar Dénia, ondanks de grote fysieke slijtage van het eerste deel, met trots trok en nog een mars zette op zoek naar de comeback. De kansen speelden bij beide goals, maar de score bleef ongewijzigd.

In de 32e minuut, na een overtreding op het middenveld, toonde het scheidsrechterteam een ​​gele kaart aan Omar, die ongelovig met de beslissing protesteerde en zag hoe ze een seconde namen die hem uit de wedstrijd verdreven, waardoor zijn team in het nadeel was voor twee minuten.

Opgesloten in hun gebied en met het goede werk van Sergi in het doel, slaagde het Dianense-team erin om de minderwaardigheid te redden met de ongeslagen deur. De minuten gingen voorbij en het scorebord bewoog niet, dus bij afwezigheid van 5 minuten, de lokale coach, Javi Arnau, zette de doelverdediger op het veld om te proberen de dynamiek en het vertrouwen dat hem lukte te veranderen, want in minuut 37 kruiste Juanjo een bal naar de tegenoverliggende linkerpaal en Jaume scoorde 2-3.

Alles was mogelijk en Mar Dénia geloofde in de mogelijkheden en wendde zich tot het rivaliserende doel. In de laatste minuut van de wedstrijd herhaalden ze het vorige spel nog een keer, alhoewel de bal raisen en Jaume met een hoofd er 3-3 van maakten. De bezoekende coach stopte de wedstrijd met een time-out en zette de speler ook op het veld, maar zonder hetzelfde resultaat, want met 11 seconden te gaan, na een balstelen, lanceerde Mar Dénia een snelle tegenaanval die Jaume weer in de 4-3 finale, die de overwinning opleverde voor het lokale team.

Grote overwinning, die de goede dynamiek van CFS Mar Dénia aan het begin van het jaar bevestigt. Deze week zal de CFS Mar Dénia naar Barcelona reizen waar het zal worden gemeten op zaterdag 30/01/2021 om 18:45 uur in de Barceloneta Futsal, in het Maritiem Sportpaviljoen van Barcelona.