Geweldige prestaties runners Multiesport-UCMontgó die hebben deelgenomen aan diverse races dit weekend

24 december 2018 - 14: 28

Camp de Mirra, San Vicente del Raspeig en Puente Tocinos (Murcia) waren de locaties waar de hardlopers van Multiesport-UCMontgó aanwezig waren bij de verschillende races die werden gehouden en een geweldige prestatie leverden in elk van hen.

In het Autonomic Cyclocross Championship van de regio Valencia, de belangrijkste race van het seizoen van cx, waren de resultaten van ons team geweldig. Alejandro Seguí kreeg een tweede positie in Master 40. Hij was de nummer twee bij het ingaan van de finishlijn een paar seconden achter de winnaar.

In de categorie cadet viel Jordi Seguí op, die als vijfde eindigde. In Elite werd Javier Almela op de achtste plaats geplaatst en Jaume Canet van M40 passeerde de finish in 23º.

In Puente Tocinos betwistte de eeuwige jager R. García Pedrosa de XXXXII Turkije Race waarin het de test redde na een val naar 400 meters van het doel dat het moest bereiken na een korte snee in het peloton. García Pedrosa deelde een carrière met onder anderen Alejandro Valverde (Movistar) en Luis León Sánchez (Astana).

In Sant Vicent del Raspeig, de Trek X Christmas Tijdloos en de lopers van Multiesport-UCMontgó, Rubén Bequio en Gloria Medina waren gedurende de gehele race zeer actief, met de nadruk op de aanwezigheid van Sergio Mantecón als een uitzonderlijke gast.