De streak van CD Dénia eindigt na de nederlaag in het veld Portuaries

Mei 04 van 2021 - 12: 27

El CD Dénia Hij liet de punten ontsnappen tegen Portuaries in de wedstrijd die afgelopen weekend werd gespeeld op het veld van Grao de Gandia, op wiens scorebord na het laatste fluitsignaal de score 1-0 was in het voordeel van het team van La Safor.

De ploeg van Dianense reisde naar het veld Fort Llopis del Grao de Gandia in de hoop hun reeks van 4 opeenvolgende scoringsscores voort te zetten, wat de vijfde wedstrijd had kunnen zijn. Maar zo was het niet.

De teams stonden tegenover twee sterke punten, een geweldige Dianense-verdediging tegen goede druk van de lokale bevolking. Dit zorgde er daarentegen voor dat er in de eerste 45 minuten nauwelijks een van de goals voorkwam.

De tweede helft begon met het enige doelpunt van de wedstrijd, wat bijdroeg aan het lokale scorebord in een wedstrijd waarin alles aangaf dat er niet al te veel wisselingen zouden zijn in die eerste 0-0. Ondanks de toenemende druk van de Dianenses konden ze niets doen om hun situatie te herstellen en slaagden ze er niet in om een ​​doelpunt te transformeren en bereikten ze het laatste fluitsignaal met die 1-0 die de streak van CD Dénia doorbreekt.

Aanstaande zondag 9e zal de CD Dénia ontvangen in de Het veld van Diego Mena naar Pego CF.