Fiamma Benítez, sleutel in het klassement van het Valenciaanse Nationale Team U17

26 december 2019 - 10: 54

Het Valenciaanse Nationale Team 'Valenta' Sub 27 bereikte zijn pas naar de laatste fase van het Spaanse kampioenschap van autonome nationale teams na het verslaan van La Rioja (3-2) en Castilla León (1-0). Deze vergaderingen werden in het veld gespeeld Benedictus XIII van Peñíscola.

Een van de componenten van deze selectie geregisseerd door Santiago Trigueros is Fiamma Benítez, een speler opgegroeid in de groeve van het EM Base Dénia Soccer en speelt nu in de gelederen van de Levante UD, omdat het de sleutel was in de overwinning van het Valenciaanse team dat doelen kreeg essentieel in de classificatie.

Fiamma Benítez begon in beide spellen en was een van de meest opvallende spelers. In de eerste wedstrijd tegen de Riojans moesten de Valencianen het doel van het rivaliserende team overwinnen in een tweede anthologisch deel van de Triguero-meisjes die culmineerden in de comeback met het doel van Fiamma.

In de tweede botsing tegen Castilla León werd de wedstrijd gecontroleerd door de meisjes van het nationale team Valenta, die op het scorebord ging met een doelpunt in de 9e minuut van Estela. Al in de tweede helft kwamen de Castiliaans-Leonese in de 55e minuut, ondanks de Valenciaanse heerschappij was het nodig om tot minuut 81 te wachten tot Fiamma de 2-1 scoorde waarmee ze de overwinning behaalden.

Met deze triomf bevestigt het Valenciaanse team hun doorgang naar de tweede fase als leider en eerste van de groep, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de geplaatste te hosten en te vermijden.