Gelijkspel en zeer nauwe wedstrijd tussen CD Calpe Futsal en CFS Mar Dénia

November 22 van 2021 - 11: 41

CD Calpe Futsal en CFS Mar Dénia speelden hun wedstrijd op 20 november in het gemeentelijk paviljoen Ifach in Calpe. De score opende in minuut 3 met Calpe Futsal. De eerste helft eindigde met een 4-1 resultaat na een lange trap van de lokale keeper die door zijn teamgenoot aan de rand van het gebied werd opgepakt.

Het tweede deel begon ook met het succes van de Calpino-ploeg die een 5-1 scoorde. In de 24e minuut verkleinde David García het gat met 5-2 en drie minuten later was het Jorge die er 5-3 van maakte. El Mar Dénia vertrouwde op hun mogelijkheden en sloot beetje bij beetje het lokale team op in hun vakgebied.

Uiteindelijk, hoewel de tweede helft dichtbij was en beide teams tot het einde voluit gingen, stond 15 seconden na het beëindigen van de wedstrijd de stand op 6.

De volgende dag van het lokale team uit Denia zal in Dénia zijn tegen CD La Vila FS. Dit is wedstrijd 11 en wordt gespeeld op zaterdag 27 november om 18:00 uur.