Elisa García van de Dénia Triathlon nam het podium in de 'XXVII Antella Triathlon'

26 juli 2016 - 00: 05

Triathleten van Triathlon Denia, Elisa García y Gonzalo Durá Ze namen deel aan de "XXVII Antella Triathlon", een van de belangrijkste tests binnen de kalender van deze modaliteit. De race werd gespeeld onder barre weersomstandigheden, de deelnemers moesten vechten met een zeer hoge temperatuur, 32-graden.

Gonzalo Durá met Elisa García

In het vrouwenevenement eindigde Elisa García in de 13-positie van het algemeen klassement met een totale tijd van 2-uren, 13-minuten en 57-seconden. Het was de derde geklasseerd in zijn Veteranencategorie en dat stond het toe om op het podium te staan.

De winnaar in het algemeen klassement was Miriam Muñoz, van CT Laboratorio Sys, die de totale tijd van 1 aflegde: 55.59. De tweede plaats was voor de triatleet van Javea, Cristina Roselló, met een merk van 2: 00.21. Het podium werd voltooid door een andere triatleet van CT Laboratorio Sys, Sandra Muñoz, met een 2.01.30-teken.

In de categorie mannen was de enige Dianense-vertegenwoordiger Gonzalo Durá, die eindigde in de 91-positie van het algemeen klassement met een tijd van 1 uur, 57 minuten en 58 seconden.

De winnaar van het evenement was Victor del Corral met een teken van 1 uur, 37 24 minuten seconden voorsprong op Francisco Rodriguez ingevoerd netten met een totale tijd van tijd 1, 42 16 minuten en seconden. De derde plaats ging naar Francisco Grau met een record van 1 uur, 42 minuten en 36 seconden.