DBC Zonal Senior Vrouwelijke en mannelijke senior leiden hun wedstrijden

16 december 2020 - 08: 17

Overwinning van de vrouwelijke senior van de Dénia Basketball in een wedstrijd zonder al te veel problemen gespeeld op vrijdag tegen Teulada, wat overeenkomt met de derde speeldag van de competitie die op die dag werd uitgesteld.

De verschillen werden gesmeed in een uitstekende eerste helft van de meisjes van Juan Luis Pérez, die vanaf het begin op het gaspedaal drukten en hun rivalen praktisch geen opties gaven (46-13).

Aan het begin van de tweede helft kwam Teulada met grote intensiteit naar buiten en wist in het spel te komen door het deel van de derde periode (14-15) te winnen.

In het laatste kwartaal stopten ze de reactie van de bezoeker, keerden ze terug naar een intense verdediging en slaagden ze erin afstand te bewaren om met een goede smaak in de mond de baan te verlaten voor het geleverde werk.

Regionale vrouwelijke senior: DBC 89-37 Tavernes

Schitterende overwinning voor de vrouwelijke senior in de beste wedstrijd van het seizoen.

Tavernes kon weinig doen om de uitval van het team tegen te houden, wat tot uiting kwam in een 47-21 tijdens de rust.

In de tweede helft wilde de verdediging van de bezoekende zone het ritme van de wedstrijd veranderen, maar de verdedigende druk van Diane bleef dingen vergemakkelijken om de wedstrijd te domineren en de treffer van de driehonkslag, met acht treffers vanaf daar tot het einde van de wedstrijd, deed de rest.

Senior mannelijke 1e zone: DBC 76-47 kanalen

Ondanks dat ze te maken hadden met een team met een zeer korte bemand, werden ze bij Dénia Básquet gewaarschuwd dat het niet gemakkelijk zou zijn om hen te domineren, en dat was het geval tijdens het eerste kwartaal.

Op basis van hun ritme wisten ze dat het moment zou komen waarop de mannen van Canals niet in staat zouden zijn om op hun intensiteit in te spelen, en die neergang kwam eerder dan verwacht, aangezien ze in het tweede kwartaal maar 4 punten konden scoren.

Tijdens de tweede helft wisten de Valencianen bij te blijven door terug te keren in het duel, hoewel ze weinig konden doen om voor de overwinning te vechten.

Ondanks het resultaat en de gedeelde leiding van de classificatie, moet de DBC defensieve fouten corrigeren die hen duur kunnen komen te staan ​​in toekomstige verplichtingen.

Nationale mannelijke senior: Montemar 98-69 DBC

Nogmaals, harde nederlaag weg van huis tegen een team dat de concurrentie in deze categorie veel beter begrijpt dan die van Dénia.

Ze kwamen klaar om te strijden, maar het lokale team begon heel goed en scoorde in al hun aanvallen.

Met moeite bleven de dianenses in het spel. Maar de zwakke verdediging in de een-op-een gaf te veel voordelen aan de Alicante, die keer op keer strafte vanaf de triple en profiteerde van de onevenwichtigheden van de DBC.

Na de pauze verbeterde Dénia Básquet het defensieve aspect en dit zorgde ervoor dat ze weer in het spel kwamen met goede sets waardoor ze de verschillen moesten wegwerken.

Maar de lokale bevolking koppelde nog een reeks hits van de 6,75-lijn om de dynamiek van het spel te veranderen en zo de verschillen te vergroten totdat het uiteindelijke resultaat werd bereikt.