De Real Club Náutico Dénia viert met succes de X Regatta Liga Suma Llaüt

Mei 13 van 2019 - 16: 03

El Real Club Nautico Dénia Het vierde afgelopen 12 van mei de X Regatta Liga Suma Llaüt in zijn faciliteiten. Het jeugdteam van de Dianense-club heeft goud behaald met een tijd van 06: 18,86, in een overwinning behaald in de laatste meters van de race, gevolgd door RCR Alicante.

De jeugd van RCND heeft de Suma League in hun categorie gewonnen, na een groot aantal overwinningen gedurende alle dagen.

Het heren absolute staat op de tweede plaats, na de kwalificatie in finale A in de laatste race. De veteranen deden het goed, ze stonden op de zesde plaats en de vrouwelijke cadet behaalde de vijfde plaats.

De trofeeën werden uitgedeeld Jaime Portolés, voorzitter van de Real Club Náutico Dénia, Agustin Martí, lid van Roeien, Vicent Crespo, wethouder voor sport van de gemeenteraad van Dénia en Alejandro Ruiz, voorzitter van de roeifederatie van de Valenciaanse Gemeenschap.

Deze roeitocht werd gekenmerkt door een geweldige sfeer in de Real Club Nautico Dénia-faciliteiten met meer dan 900-deelnemers. In deze laatste bijeenkomst van de Liga Suma Llaüt namen een totaal van 60-teams uit heel Valencia deel aan het toernooi.